• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Promjena domena

Artno94

Član
Tu od
26 Stu 2010
Poz,FB mi je blokirao sajt na kome su bili adsense oglasi,pa sam promjenio domen.
E sad je problem,promjenio sma oglase na tom sajtu i izgleda da ih n prikazuje svim posjetiocima.Imam tipa 40 000 posjeta i 100 klikova,a nije bilo tako na sajtu sa tim prvim domenom.Zna li neko u cemu je problem,da li treba da prodje neko vriejme da se oglasi ustabile ili nesto slicno?

Artno94 kaže:
Poz,FB mi je blokirao sajt na kome su bili adsense oglasi,pa sam promjenio domen.
E sad je problem,promjenio sma oglase na tom sajtu i izgleda da ih n prikazuje svim posjetiocima.Imam tipa 40 000 posjeta i 100 klikova,a nije bilo tako na sajtu sa tim prvim domenom.Zna li neko u cemu je problem,da li treba da prodje neko vriejme da se oglasi ustabile ili nesto slicno?

Koliko ja znam, adsense oglasi su zabranjeni na FB stranicama..tako da po tom pitanju nikad neces biti mirne duse..

Ne kapiram kako ti je FB blokirao sajt sa adsense oglasima. Sta ima fb sa google oglasima...

DavidVictor kaže:
Ne kapiram kako ti je FB blokirao sajt sa adsense oglasima. Sta ima fb sa google oglasima...

Apsulutno tako..
Ja sam bio pogresno razumio, mislio sam da je u pitanju FB fanpage.

Mada se teoretski moze traziti odgovor i na ovo pitanje, jer ako si npr mnogo spamao po fejsu
sa tom tvojom stranicom - a kada pogledam brojku od 40k posjeta ne sumnjam u to, onda postoji
mozda i ta mogucnost da je mnogo korisnika prijavilo tvoj sajt facebooku tako da si uslovno receno
dobio ban na facebooku na navedenu stranicu. Drugim rijecima, ne mozes da postas link...
Je li to u pitanju?

anarchox kaže:
DavidVictor kaže:
Ma ja sma m vam samo naveo razlog sto sma promjenio domen :D
To je sporedno,nego na novom mi se nece izgeld ada pojavljuju oglasi,to je problem,pa pitam dal treba mozda vremena da se oglasi na tom sajtu ustabilie ili tako nesto :D
Apsulutno tako..
Ja sam bio pogresno razumio, mislio sam da je u pitanju FB fanpage.

Mada se teoretski moze traziti odgovor i na ovo pitanje, jer ako si npr mnogo spamao po fejsu
sa tom tvojom stranicom - a kada pogledam brojku od 40k posjeta ne sumnjam u to, onda postoji
mozda i ta mogucnost da je mnogo korisnika prijavilo tvoj sajt facebooku tako da si uslovno receno
dobio ban na facebooku na navedenu stranicu. Drugim rijecima, ne mozes da postas link...
Je li to u pitanju?

Back
Na vrh