• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Problem verifikacije za adsense

casio11

Član
Tu od
14 Lip 2013
Zdravo,
Vec 2 puta apliciram za adsense i dva puta me odbijaju , kazu da je problem u dizajnu ili tako nesto, pa bih zamolio nekog ko se malo vise razume od mene da pogleda i kaze mi gde gresim. Radim preko wordpress-a, skinuta tema, i nije mi jasno nista.
posto ne mogu da postavljam link jer mi je prvi post, u komentaru cu ostaviti ili cu poslati porukom ko se bude ponudio za pomoc
unapred hvala svakome ko ima i da neki koristan savet

Pošalji mi link na privatnu poruku, a ovde bi mogao i da okačiš isečak iz e-pisma u kojem su te odbili da vidimo tačno na osnovu čega je zahtev odbijen po obrazloženju :)

Bilo je već ranije problema sa stavljanjem AdSense oglasa na sajtove sa flash igrama. Meni jedino ovde pada na pamet da imaš nedostatak sadržaja ili da im smeta ovoliko Disney slika (copyright). Probao bih da ispod svakge igre dodam neki kratak opis, i da otvoriš možda i mini blog sa par članaka.

Što se dizajna tiče, probao bih sa nekom drugomg fotografijom u pozadini koja nije iz Lion King-a i koja je boljeg kvaliteta. Možda bi i logo izmenio...

Takođe, savet mali:

Kada ti se uđe na neku igricu, odnosno post izgleda nekako ovako:

Kod:
http://sajt/?p=61

Preporučujem da prebaciš na ovaj permalink setting radi SEO-a

permalink-settings.png

Casio, pošto u svojim opcijima na profilu nisi podesio da ti drugi mogu slati poruke privatno, odgovoriću ti na PP javno. Lično, ja bih dodao još 10ak igrica i još jednu statičnu stranicu (članak o nečemu vezano za tvoju temu) sa oko 500 reči. Onda bih sačekao par dana i probao opet.

Vidis na to sam zaboravio, pa sam ti bez veze poslao jos jednom istu poruku :) , pokusacu da nadjem jos neku igricu, onda ide jos neki clanak pa opet pokusaj, jos jednom Hvala :)

Javi kako je prošlo, baš me zanima da li su im one slike smetale :)

Moj predlog je da dodaš malo teksta na naslovnu i da ti ona ne bude samo u igricama, nego piši nešto a igrice da budu u drugom planu.

Ja imam sličan problem. Već sam nekoliko puta aplicirao i odobravali su mi nalog, a onda, kada postavim oglase, iako sve radim u skladu sa njihovim smernicama, posle par dana mi obrišu nalog i pošalju isti mejl kao i Kasiu11, samo na engleskom. Oglasi se nikada nisu pojavili... Nov sam u svemu ovome i jedini sajt koji imam je informativnog karaktera, tj. sajt ujakove firme, i nije predviđen za adsens zaradu, ali nameravam da napravim jedan samo za to, pa sam mislio da preko ovog malo uđem u štos i pohvatam sve fazone... Pošto to nisam uspeo sam, moram nekoga ovde da pitam :)

1) Ja umem sa džumlom. Da li je ona ok za adsens sajtove? Video sam da ovde ljudi preporučuju vordpres, a ja ne bih da ga koristim ako ne moram, nikada ga nisam ni koristio.

2) Dali treba odmah po odobrenju naloga kačiti oglase u fulu ili treba biti odmeren? Na svakoj stranici po jedan, pa polako povećavati? Da ne bude da se stranica sastoji samo od oglasa...

3) Šta je prajvasi polisi za adsens? Video sam da se i to pominje, ali nikako da nađem nešto o tome.

P. S. Izinjavam se ako spemujem. I kažite mi sve ono što je važno, a propustio sam da pitam ili mi izlistajte linkove sa temama. Hvala.

1. Jeste,nebitno da li je cms da li je staticka stranica.
2. Možeš odmah staviti oglase,to i oni žele.
3. Polisa Privanosti u kojoj piše šta rade sa tvojim prrivatnim podacima.

Oglase odmah kačiš u fulu. Samo moraš da imaš 3 oglasne jedinice na stranici, ne više, osim ako ne ubaciš i one menu jedinice.

Hvala. Evo sada su mi odobrili ponovo nalog i sada baš stavljam oglase i pitam se nešto.

Da li treba za svaki oglas da generišem nov kod ili mogu svuda gde želim npr. baner 468x60 da umetnem kod koji sam već iskoristio na drugom mestu?

mladja kaže:
Hvala. Evo sada su mi odobrili ponovo nalog i sada baš stavljam oglase i pitam se nešto.

Da li treba za svaki oglas da generišem nov kod ili mogu svuda gde želim npr. baner 468x60 da umetnem kod koji sam već iskoristio na drugom mestu?

Možeš isti kod na više mesta ali tada nećeš imati realnu statistiku za pozicije na kojima se te oglasne jedinice nalaze.

Back
Na vrh