• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Problem sa kodom u wordpresu

alman

Dobro znana faca
Tu od
23 Ožu 2009
Pozdrav svima trenutno izradujem jedan sajt na kojem je instaliran wordpress i neka free thema a ja sam je pokusao malo izmjeniti :

https://www.arabic-alphabet.info/

medutim problem mi stvara header tu gdje sam ja postavio vlastiti logo predvideno je da bude ime sajta i kratak opis a ja sam preko editora ubacio kod logoa i ads reklame i taj mi izgled odgovara medutim problem je sto se zbog toga ova zuta traka na kojoj su kategorije spustila nize a ranije se preklapala sa gornjom zutom trakom a ja bih htjeo da se ona i sad preklapa i da nema tog praznog prostora pa ako neko moze da pomogne unaprijed hvala! ako je potrebno mogu kopirati i kod od headera ili cega vec.

Back
Na vrh