• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

problem sa hostingom?

Clairvoyance

Član
Tu od
23 Velj 2012
Da napomenem,totalni sam pocetnik u svemu ovome.Kupio sam domenu na godaddy.com i za hosting koristim besplatni : 000webhost

Imao sam neki free template za koji sam saznao da privlaci malware pa sam ga zamijenio sa takodjer besplatnim "Copperific" ali cim sam to uradio na dnu home-a mi izbaca ovaj error

Warning: gzuncompress() [function.gzuncompress]: data error in /home/a3452943/public_html/wp-content/themes/copperific/includes/required/template-top.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 34

Kod jednog prijatelja koji koristi ovaj template ne pojavljuje se ovaj problem a on koristi drugi hosting...

Mala pomoc ako je ikako moguce :)

Url je: web-zarada com (Postavljam link na zahtjev moderatora)

@Sceko

Footer se nije dirao, tekst je tu od trenutka kada se installirala thema. Nemoguce je izvrsiti korekciju u fajlu jer je cryptovan...

Dupli account? Ti znas da je to zabranjeno po pravilima? Nadam se da imas dobro objasnjenje jer za ove stvari dajemo banove.

dbomestar kaže:
Dupli account? Ti znas da je to zabranjeno po pravilima? Nadam se da imas dobro objasnjenje jer za ove stvari dajemo banove.

...Clairvoyance i ovaj su razliciti accounti - dakle, razlicite osobe. Ja sa njim radim na stranici i registrovao sam se jer sam vidio post a znam da nije bio u mogucnosti odgovorit koji je URL stranice, pa sam ja to uradio da ubrzamo proces odgovora na postavljeno pitanje... Da sumiram: Da, imam dobro objasnjenje, u pitanju su dva accounta i dvije razlicite osobe.

Danas sam se zakupio hosting na Hostgator pa me interesuje koliko im je potrebno da ga aktiviraju posto jos nisam dobio link od njih. Sve sam uplatio preko paypala, kontaktirao sam njihovu podrsku kazu da pricekam 24 h, jel to standardno??

Back
Na vrh