• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem sa dve domene

brzi

Aktivni član
Tu od
27 Pro 2013
Imam problem sa dve domene već par dana. Strašno sporo mi učitavaju kada pristupim na njih dve, sve sam probao i ništa ne vredi: promena teme, isključivanje svih plugina, brisanje istorije itd. ostali sajtovi rade normalno ova dva nikako. Kada odem na hidemyass i udjem na sajt očita u sekundi, znači da je do mene samo mi nije jasno šta da radim.

Probaj s google page speed alatom, pitaj prijatelje ili korisnike događa li se njima isto jer prema ovim podacima koje si dao teška da ti se može pomoć

Rezultat na google page speed 66 / 100
Svima radi normalno samo meni treba nekih 10 sekundi da otvori sajt. Šta to može biti?

Mozda nisi optimizovao slike, meni su neke slike bile velike rezulucije ali su male velicine (kB-ti) bile. Pogledaj google page speed da li ti savjetuje da optimizujes slike.

cvetasti kaže:
Mozda nisi optimizovao slike, meni su neke slike bile velike rezulucije ali su male velicine (kB-ti) bile. Pogledaj google page speed da li ti savjetuje da optimizujes slike.

Problem je moja ip adresa. Jer na drugoj ip otvara sajt u sekundi

Taman da kazem da je i kod mene ok. I meni se ponekad dogadja da na nekim domenima koci ucitavanje. Ali, nasi provajderi cesto i radnim danima sredjuju hot i to je to.

Back
Na vrh