• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Problem sa bux.to oko isplate

7m4k3r

Novi član
Tu od
5 Srp 2009
Ovo je moj prvi post na forumu i nov sam u ovome, pa mi treba pomoc.
Negdje na forumu ste naveli da je minimalna isplata 10 dolara, a meni pise da treba vise od $50. Tacno je da sam zaradio samo $0.2200 ali da ne zaradjejem vise ako treba da sakupim $50.

45567786.jpg

Koliko ja znam bux.to masno steka sa isplatama i koliko sam vidio neobux je jedini veci ptc koji ne steka. Barem se tako prica na forumu. Tako da odustani od bux.to i prebaci se na neobux ili jos bolje na ucenje novih metoda zarade ;)

potpisujem ti sve sta je dbomestar, ja kad sam pocinjao a kao i mnogi ovdje poceli smo sa bux.to i ja dan dns jos uvjek cekam isplatu od 12.7$ ili tako nesto, i iskreno ne cekam je, zatrazio sam je tek toliko reda radi, savjetujem ti da se okrenes drugim nacinima zarade ili ako bas zelis ptc onda poslusaj dbomestara.

evo ti link: www.neobux.com

blogex kaže:
potpisujem ti sve sta je dbomestar, ja kad sam pocinjao a kao i mnogi ovdje poceli smo sa bux.to i ja dan dns jos uvjek cekam isplatu od 12.7$ ili tako nesto, i iskreno ne cekam je, zatrazio sam je tek toliko reda radi, savjetujem ti da se okrenes drugim nacinima zarade ili ako bas zelis ptc onda poslusaj dbomestara.

Registrovo sam se na www.neobux.com i zaradio $0.040. Ali da li postoji neki nacin da danas npr. radim 12 sati i zaradim $10, a ne ovako svaki dan po 5 minuta. Treba mi $10 da kupim domen, sto prije to bolje.

eheheh stari, nepostoji to a ako ti nazivas radom klikanje onda se zapitaj =)
na neobuxu i na ostalim ptc-ima je stvar u tome da nemozes ti klikati kolko hoces jer tako bi svi onda zivjeli svaki dan za kompom i klikci misko jedno 8 sati gledanja filmova klikanja i svega i dnevno zaradim oko 10$ i jos imam jedno samo 300 ljudi ispod sebe i oni neka svaki zaradi dnevo ma samo 1$ svi bi bili bogati.

Kazem ti odustani od ptc-a i primi se prave zarade, kupi domen od svoje love, odi jedan dan raditi nesto u autopranu operi auto, usisaj , usparaj, uplati 10kn na danasnju dojavu i tako i zaradi to i kupi domenu i primi se pravoga posla.
ajde sretno

Ajme, ne znam više što bih mislila o tom bux.to...

Jedni ga uzdižu u nebesa (pretpostavljam da su to oni kojima trebaju referrali) dok ga drugi žestoko kritiziraju...
Ja još uvijek nisam duboko zaglavila u njemu (tek sam na nekih 6 USD) ali se kod svakog klika na njihov oglas pitam jesam li mogla napraviti nešto pametnije u tih 30 sekundi. A dok dođem do 50 dolara... ili će bux.to propast ili ću se u rekordnom roku obogatiti (šatro) :S

Ajmo, iskusniji, savjetujte neiskusnu, please...

blogex kaže:

A jesi li pokušao (ako je moguće) konvertirati zaradu u reklamiranje na bux.to? (Ili to nije moguće nakon što zatražiš payout?) Sorry, prilično sam nova u svemu ovome...

Renči kaže:
Ajme, ne znam više što bih mislila o tom bux.to...

Jedni ga uzdižu u nebesa (pretpostavljam da su to oni kojima trebaju referrali) dok ga drugi žestoko kritiziraju...
Ja još uvijek nisam duboko zaglavila u njemu (tek sam na nekih 6 USD) ali se kod svakog klika na njihov oglas pitam jesam li mogla napraviti nešto pametnije u tih 30 sekundi. A dok dođem do 50 dolara... ili će bux.to propast ili ću se u rekordnom roku obogatiti (šatro) :S

Ajmo, iskusniji, savjetujte neiskusnu, please...

blogex kaže:

A jesi li pokušao (ako je moguće) konvertirati zaradu u reklamiranje na bux.to? (Ili to nije moguće nakon što zatražiš payout?) Sorry, prilično sam nova u svemu ovome...

Koliko znam bux.to više ne isplaćuje, ja sam pokušao isplatit nekih 20 $ prije godinu dana i nikad nije bilo isplaćeno..

Pređite vi na neobux.

bux.to isplacuje samo preko 50$ i to minimum 60 radnih dana od dana trazenja isplate. I ja sam cekao 20$ pre vise od god dana, nikad mi nisu isplatili i sada tek kad stignem na 50 mogu da trazim isplatu.
Inace, moze da se reklamirate preko bux.to (19.1$ je reklama) sa parama koje imate od klikanja.

Neobux je ubedljivo najbolji PTC sajt ali ima tu jos dobrih.

Pozz
Stvarno ne razumijem kako ljudi još klikaju na Bux.to kad sve ptice na granama znaju da nisu isplatili ohoho ljudi i to je za mene prevara.
Ja sam cekao 1,5 godinu pišljivih $12 i odustao i ako meni i ostalima nisu bili u stanju isplatiti $10-12 kako ce sad isplatiti $50?
Ljudi budimo realni svi koji se bave klikanjem na PTC programima bjeze od programa na kojima je isplata veca od $5 i svi traze instant isplatu a ne cekanje 60 radnih dana.
Pa zar im stvarno još uvijek vjerujete???????????????????????

Bok svima!
Napravio sam blog gdje sve detaljno objašnjujem kako započeti sa PTC-om, te stavio najbolje stranice koje plaćaju. Barem koje su mene dosad isplaćivale!

http://xxx

Ne vidim povezanost s ovom temom, ovo ti je prvi post i učlanio si se tek danas tako da ovo smatram spamom što nije dozvoljeno na ovom forumu. Imaš upozorenje. - InFlames20

bux.to ne isplačuje. čekam isplatu već jako dugo. od toga se treba maknuti to samo gubitak vremena.

Back
Na vrh