Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vukadin91 kaže:Pozdrav svima, zanima me dali ja mogu primiti novac na paypal ako mi nije verificiran acc? isto tako dali mogu slati novac sa ne verificiranim acc?
masterbih kaže:Nije bitno gde si, nekad ces i primiti novac, ali ga nikad neces potrositi ni podignuti jer ce ti blokirati racun i traziti verifikaciju.
masterbih kaže:Nije bitno gde si, nekad ces i primiti novac, ali ga nikad neces potrositi ni podignuti jer ce ti blokirati racun i traziti verifikaciju.
Ti ces reci da nije istina, bravo momce, bravo, ides dobrim stopama da nagovaras ljude kako da otvaraju fake paypal naloge i upadnu u probleme.Ovo nije istina. Napisao sam u jednom topicu kak napraviti račun, samo ih je cijela hrpa otvorena, neznam čemu search kad ga nitko ne koristi. Ako se account racionalno koristi, neće biti blokiran niti će se tražiti daljnja verifikacija osim kartice. Ja imam acc oko 2 god i nikad nisam imo problema, primao sam cifre 100-300$, ali ga ne koristim zdnjih par mjeseci od kak sam si sredio alertpay.
Da, ponekad, ali dokle, o posljedicama citaj dole.Kako nije bitno? Ako je kod registracije naveo npr. da je stanovnik Srbije ne može uopće primiti novac. A sa neverificiranim računom se može kupovati na netu. Provjerio osobno.
fric kaže:Ma ja neki dan napravio paypal iz bosne sam, naravno mi govna dali uvjet 30dana nesmijem taknuti pare koje stignu na paypal .S drugog racuna kojeg duze vrijeme koristim(od jarana iz austrije) poslao sam nekoliko eura i radi swe ok stim da te pare 30 dana budu zaledjenje od strane pp nakom 30 dana predju u korisno stanje mozes da radiš šta hoces snjima posle "karantene"heheh. I naveli su govna ako se lijepo ponašam da ce mi taj "uvjet" skinuti.
Jel ima ko iskustvo dali su od rijeci i ikome taj uvijet skinuli?
Vatra Wolf kaže:Ček ja ne kontam jednu stvar onda. Meni stignu pare sa fiverr odmah prelaze u available (doduše 15 dana su na fiverr-u) a kad mi neko plati na pp i uradi confirm odmah mi taj novac prelazi u available. I naravno prvog ide na karticu. E sad jesam ja tu nešto fulio jer i mene interesuje?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke