• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prijedlog neki za upwork

skrilex

Član
Tu od
24 Svi 2016
Pozdrav raja. Moj prijedlog neki za upwork poslove.. Ukucate u findjob samo Serbian i izbaciće vam sve poslove vezane za srpski jezik.. Msm jbg, znamo svi prevesti sa srpskog na engleski neki tekst i olakšava dosta rad kad dogovaraš i radiš s nekim našim čovjekom.. Msm većina vas to i zna al ono.. :)

Prijavila sam se na Upwork prije više od dva mjeseca kao prevodilac eglenskog, italijanskig, ruskog i srpskog jezika uz to pisanje i logo dizajn. Konsantno se javljam na ponude ali ništa. Radim na usavršavanju svog talenta prema logo dizajnu a jezici su mi struka. Radila sam i testove ali ništa. :( Imaš neki savjet za mene?:sigh. Potpuno sam očajna. Voljela bih ovo da radim ali ljudi očigledno nemaju povjerenja u mene.

Ne radim tamo jer sam dobio ban zbog prosledjivana skayp kontakta klijentima, imao sam dosta dobar profil ali sta je tu je.
Pokusajte da se pomognete tako sto ce te izmedju sebe odraditi par poslica i ostaviti feedback jedni drugima, meni je davno jedan od clanova sa ovog foruma tako pomogao uz simbolican iznos od 1$ ali feedback 5 mi je doneo mnogo poslova. pozz

Na Upworku, kao i na ostalim freelance mrezama ,ti nisi tamo samo radnik, ti si preduzetnik. Poslovna komunikacija, prodaja, komunikacija posle prodaje, podrska....Sve su to bitni cinioci da bi tamo bio uspesan.

Detektuje se sve sta je bitno, i radi se na realizaciji toga.
Prvo, onaj deo u vezi portfolija. Mnogi kazu, pa sta da stavim, tek pocinjem. Pa stavis svasta.To niko ne gleda, niti proveravaju . Znaci nabudzis profil.

Zatim reputacija. Mislim, ako ne znas kako da to povecas, onda jbg. Ako ne poznajes nijednu osobu koja ima karticu, i koja moze da otvori profil i postavi posao .....

Ali ovo nisu problemi samo pocetnika, mnogi iskusni i fenomenalni radnici u nekoj oblasti nemaju tu zicu za freelance mreze. Jednostavno vole da im se udeli posao i da ga rade. Zato treba raditi i na drugim vestinama koje su bitne za rad na freelance mrezama, ili gledati druge nacine za pronalazak posla.

Back
Na vrh