• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prejak link building u startu

Pa gledaj, hvatam se svega jer pokušavam skužit o čemu se radi i pomoć...
A što se tiče dali sam vidio wallpapers sajtove prije, naravno da da, imao jedan, koristio W-SCRIPT i sve bilo ok, samo neprofitabilno pa sam odustao od toga.

Aleksej, kakve si anchore furao? Jesu li bili raznoliki ili vecinom isti keywordi? Jesi li imao i normalnih linkova bez anchora?

na RangTrackeru sam ti gleado sajt za reci wallpapers longue i wallpaperslongue posto ne znam koje reci juris i za prvi pojam pise da si na googlu 10. A sutradan kada sam proverio nema te medju 100. Kao da te google seta tamo ovamo dok se ne ustalis za trazenu rec

Ace_ kaže:
Aleksej, kakve si anchore furao? Jesu li bili raznoliki ili vecinom isti keywordi? Jesi li imao i normalnih linkova bez anchora?

Raznoliki, menjano je pay keyworda. Bilo je i linkova bez anchora.

oknedar kaže:
na RangTrackeru sam ti gleado sajt za reci wallpapers longue i wallpaperslongue posto ne znam koje reci juris i za prvi pojam pise da si na googlu 10. A sutradan kada sam proverio nema te medju 100. Kao da te google seta tamo ovamo dok se ne ustalis za trazenu rec

Ja se nadam da će se ustaliti posle nekog vremena, nikad nisam imao ovakav problem, a skoro sve nove sajtove sam podizao na isti način.

Ljudi stanje se ne menja, ali ono što sam skontao a nisam se setio pre je da proverim domen. Već je imao vlasnika pre, droped je i valjda je taj prošli vlansik zasrao nešto pa sad mene jebe. Poslao sam zahtev za review preko GMT valjda ce odraditi...

Back
Na vrh