• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Predlozite temu za maturski ?

Tu od
20 Stu 2011
Pozdrav svima do ponedjeljka trebam odabrati temu za maturski rad.
Evo 20 tema koje nam je profesor dao http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/532597_315594091882405_377507657_n.jpg .
Ako neko ima ideju il' još bolje da ima urađen nešto u ovom domenu kao na slici da mi proda.
Poželjno bi bila neka tema vezana za VisualBasic.
Ako ništa bar mi predložite neku interesantnu temu a da ne trebam biti advance lvl programer da to uradim.

Hvala svima !

baze podataka 1 - 2
Obrazovni softwer - 3
Projektiranje DB - 7
SQL 18
MySql 19

sve relativno lagane teme koje mozes rjesit za 1 dan, od ovih tema ako budeš trebao neke materijale imam ti ja dosta primjera s fax-a koje su ti i vise nego dovoljne za odličan maturski rad

19. Mysql , isto.... Najjednostanija i najlakse, a dobar primer

Back
Na vrh