• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Prebacivanje iz roota u subfolder

Arter

Član
Tu od
11 Velj 2015
Pozdrav,

stvar je ovakva.
U rootu se nalazi stranica koja je do sad korištena. (www-blabla-hr)
U folderu se nalazi stranica koja sad treba biti glavna. (www-blabla-hr-web2015

Napravio sam redirect sa www-blabla-hr na www-blabla-hr-web2015
I to radi odlicno kad se upise samo www-blabla-hr otvara web2015.

E sad, kako napraviti da mi otvara i ovaj stari web da imam radi podataka i svega ostalog. Napravio sam novi podfolder i nazvao ga webstari i sve iz roota prekopirao u taj novi folder.

Što trebam sad promijeniti da bi mi funkcioniralo da otvaram stari web kao
www-blabla-hr-webstari???

Jako mi je hitno, hvala vam svima

Pa kod tebe sad radi redirekt samo sa glavne stranice www-blabla-hr,ostale stranice otvara normalno. www-blabla-hrostalestranice sta ti dalje treba?Bar ja tako uvek namestim kada radim redirekt,a to je da mi samo glavna stranica ide u redirekt zbog prelivanja posete.

problem je u tome što mi sad onu staru stranicu ne otvara jer je njena adresa bila ova sa koje sad radi redirekt.

I nemogu pristupit wp-adminu na njoj

napravio sam poddomenu ali onda ponovno ne mogu pristupiti adminu, i stranica nema nikakvog dizajna tj nema teme uopce iako sve prebacim...

ako mi možeš pomoći možda griješim u vezi izrade poddomene

Pa vrati sve kako je bilo,i onda ovde kazi sta konkretno hoces pa da ti se moze objasniti,jer ovako je tesko objasnjavati.

znaci,
web koji se koristio cijelu 2014 godinu sad se prestaje koristiti, i dolazi novi web 2015.
Nalaze se na istom serveru, na kojem je ovaj 2014 u public_html-u, a novi web je u subfolderu koji se zove 2015.

Pitanje je sljedeće, kako imam registriranu domenu www-web2014-hr, i preko nje pristupamo sadašnjem sajtu a novome sajtu pristupamo www-web2014-hr/web2015. Napravio sam redirekciju, tako da me kada upišem www-web2014-hr automatski prebaci na www-web2014-hr/web2015 . I tu mogu sa dodatkom /wp-admin uci u wordpress administraciju novoga weba.

Napravio sam poddomenu da bi moga pristupiti i starome webu, koji je i dalje u root folderu, sa web2014-web2014-hr, ali tu ne prikaziva više točno sadržaj, a kada idem u admin sučelje prebaci me na web2015.
Nadam se da je sad jasnije.

Hvala

dobro si pročitao ali problem je taj što ovaj što je radio stranicu prije mene je tu nabacao milijun i jednu stvar i strah me da nešto ne prebacim ili maknem krivo...jer toliko toga ima....

EDIT:
skraceno,
u poddomeni ne mogu pristupiti admin panelu, već me preusmjerava na panel od novoga weba

Zato sto imas redirect sa domene...
A najbolje bi ti bilo napraviti backup, staviti staru stranicu sa strane, a novu u root i olaksat ces si zivot
Arter kaže:
dobro si pročitao ali problem je taj što ovaj što je radio stranicu prije mene je tu nabacao milijun i jednu stvar i strah me da nešto ne prebacim ili maknem krivo...jer toliko toga ima....

EDIT:
skraceno,
u poddomeni ne mogu pristupiti admin panelu, već me preusmjerava na panel od novoga weba

Back
Na vrh