• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozz svima :)

bokidarkness

Član
Tu od
18 Sij 2011
Pozdrav svima IM-ovima ovde :)

Bas mi je lepo da vidim da i ovde u Srbiji ima nekakav forum za internet zaradu.. Bavim se Internet Marketingom vec 2 meseca.. Imam 13 godina .. Bavim se takodje i WebDesignom..

Koristim CPA , Google Adsense.. toliko o meni :) Nadam se da cemo se lepo slagati hehe

bokidarkness kaže:

Bas mi je lepo da vidim da i ovde u Srbiji ima nekakav forum za internet zaradu.. Bavim se Internet Marketingom vec 2 meseca.. Imam 13 godina .. Bavim se takodje i WebDesignom..

Koristim CPA , Google Adsense.. toliko o meni :) Nadam se da cemo se lepo slagati hehe

Dobro nam dosao :)
Ufff, da sam ja sa 13 godina poceo sa IZ ko zna di bi mi danas bio kraj :) Mozda neki novi Mark Zuckerberg :)

bokidarkness kaže:

Evo i u Japanu isto vidim ovaj forum. Naravoucenije Srbija do Tokija :crazy_grin.

Dobro dosao, eh da sam i ja poceo sa 13 god a ne sa 13 i 2 meseca gde bi meni bio kraj :D (salim se naravno, kasno sam ja poceo ;)))) )

bokidarkness kaže:

Dobrodosao...
Nadam se da je greska to sto si napisao da imas 13 godina,
inace me ne mozes ubijediti da ne lazes ;)

@anarchoh : Nije nikakva greska.. Stvarno imam 13 godina , i eto jbg ja sam malo poceo ranije hehe :)

bokidarkness kaže:
@anarchoh : Nije nikakva greska.. Stvarno imam 13 godina , i eto jbg ja sam malo poceo ranije hehe :)

Kako je klinac od 13 godina upao u CPA mrezu?
Pa ti jos ne bi trebao ni da znas engleski, a kamo li...

@Anarchox sto je nemoguce ? u srednjoj u koju sam ja iso ima odeljenja 7-og i 8-og razreda (sm - specijalno matematicko odeljenje) deca 7 i 8 razred izuvaju programiranje prave stranice i programe za $ uzimaju silne nagrade na takmicenjima i znaju o racunarima vise nego 90% starijih ljudi, ako znaju sve ovo da odrade sto ne bi mogli da upadnu u cpa mrezu :)

@bokidarkness dobrodoso, stvarno pohvalno da sa 13 god. kreces sa im-om sve najbolje :)

Back
Na vrh