• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav

Whitesnake

Novi član
Tu od
10 Lip 2011
:waving Ne znam hocu li dobro ovo odraditi,ali da probam:drinking
Ja sam Daniela iz Srbije:weeping
Citam vas vec neko vreme,i mogu reci da ste mi puno pomogli...
Bavim se ineternet zaradom 4 meseca uglavnom PTC ali imam ja tu svasta konstatovala sam pre neki dan da sam registrovana na 356 sajtova :wub
Pocela sam da trazim poslove preko neta,jer nisam mogla nigde da nadjem posao,kazu matora sam(31),udata, nemam dece...znaci po njihovom vec sam i trudna i moram na trudnicko...nema veze sto ne planiram decu,to njima nije bitno...vreme mi je kako kazu :poke
I tako izludela,sela za komp i pocela...ovo je prvi forum na koji pisem,hehehe
Eto!Pozdrav svima i SRECNO!

Dobrodosla :)
Savjet: sto dalje od PTC-a, ako zelis ubiti koji $$$ na internetu !

Inače ne pišem replike u introduction temama, al moram napravit iznimku zbog avatara (plavuša s gitarom) i nick-a. :D

Welcome.

I, kao što će ti više-manje svi reći, bježi od PTC-a... nećeš od toga zaradit ni za Whitesnakeov koncert u Budimpešti za mjesec dana. :D

Ako imaš kakve vještine, grafičke, spisateljske, neke treće, ciljaj na freelancing (odesk, fiverr.com, et al), to je ok za start.

Za sve ostalo ćeš morat uložit puno mjeseci rada i učenja dok ne počnu stizat rezultati.

Hvala na dobrodoslicama!Sto se tice PTC znam da od toga treba bezati...pocela sam inace sa GDI pa na People sting i onda na silne ptc sajtove...sada sam odustala od PTC imam par dobrih i to je to,pare ulazem u ad2million(ako ste culi za to)a nervira me sto i to sto zaradim ulazem koje kuda jer sa AP mogu dici samo sa nenormalnim provizijama...i da i na moickroworkesu zaradjujem oko 40$ mesecno,sto je nista ali u kombinaciji sa par PTC i ad2million je extra...samo ja bi jos...hehehhe,ustvari ja bi nesto gde je isplata na moneybookers oni su mi ok zbog malih provizija...a sto se tice vestina grafickih..to pojima nemam....pozdrav i hvala na savetima!

Idi na odesk.com i pogledaj sta je tamo ponudjeno od poslova - ukoliko imas bilo koju vestinu prijavi se tamo.

Back
Na vrh