• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav svima

ana1806

Novi član
Tu od
7 Lip 2012
Bok svima!
Već nekoliko dana čitam forume za početnike i meni kao apsolutnom početniku u IM je puuuuuuuna glava informacija :). Htjela bi pohvaliti forum ima puno korisnih informacija. Hvala svima koji su nesebično podjelili svoja iskustva.

pozzzz

RE: Kako zaraditi velike novce s malim niche web stranicama

Bok Ana i dobrodošla.
Svima smo imali taj 'overload' u početku, ali ako budeš imala volje naučit ćeš, ne brini.

Btw, stavila si post u temu koja nije tome namjenjena, postoji kutak za predstavljanje. Vjerujem da će netko od naših vrijednih moderatora to već premjestiti. U svakom slučaju, pročitaj pravila (gore, crveno, boldano) ;)

Pozdrav Ana1806, slazem se sa LeonMakom, overload informacija u pocetku je najnormalnija i ocekivana stvar. Ako nema toga onda znaci da ne citas i ucis dovoljno. To znaci da si na dobrom putu i samo tako treba nastavit. Nakon par mjeseci toga da boli glava stvari se pocnu slagati doslovno kao Puzzle u glavi. Nakon nekog vremena ces bas osjecat zadovoljstvo postignutim napretkom a i bit ce ti cudno kako ti to nije bilo jasno u pocetku.

Dobrodosla na forum.

Dobro došla na forum. Kolege iznad su rekli sve. :)

Nađi nešto što te zanima i radi to.

Hvala, hvala :).
A tražila sam gdje da se predstavim pa mi valjda promaklo. Ispričavam se što sam uletila na temu.
Idem se tamo predstaviti :).

pozzz

Ups! Baš sam pametna :). Nisam baš neka forumašica, sve skupa mi je novo. Morat ću se malo naviknuti kako stvari tu funkcioniraju :).

Inače zovem se Ana, živim u Zagrebu. Grafički sam dizajner, malo radim u fušu, ali mučim se sa naplatama :).
Na IM sam nabasala slučajno i učinilo mi se dosta interesantno.
Počela sam čitati, i uvijek završim negdje daleko od teme koju sam započela :). Tako da mi je sada čušpajz u glavi ;).
Nikako ne mogu otkriti od kuda da počnem s detaljnim istraživanjem kad ima toliko toga.
Ima li netko savjet?

Savjet ti je da radiš nešto što je već u skladu sa onim što znaš. Ako si grafički dizajner probaj dizajnirati stranicu u programu kojem radiš. Npr u Photo Shop uradiš dizajn neke stranice za nešto.

Programerima ponekad fali malo umjetničkog dojma tako da ti tu možeš uskočiti. Hajmo ovako, pogledaj par nekih template stranica koje te zanimaiju i probaj složiti neki dizajn neke stranice koju želiš uraditi.

I onda kad napraviš par slika okači ovdje na forum (naći ćemo ti neku sekciju) stavi svoj watermark (obavezno!) i da pogledamo onda na šta to liči. ;)

Hm, hm... Težak posao :). Puno se toga meni sviđa :). Dobro, ajmo probati.... napravim neki templejt pa ćemo vidjeti kako dalje.

Back
Na vrh