• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav svima

kale77

Novi član
Tu od
7 Sij 2011
Pozdrav svima, moje ime je Dragan, imam 35 godina, iz Banja Luke sam. Ovo je super sajt i drago mi je da ovako nešto postoji. Zaradio sam odredjeni novac na netu, najviše u online prodaji ali to je sve sića.Trudit ću se da pročitam sve tutorijale i da ih pokušam primjeniti u praksi ali kako kažu samo polako.Toliko za početak

Pozdrav i dobrodosao.

Nemoj biti stidljiv oko otvaranja svog topica za predstavljanje ;) Post sam ti odvojio od topica u kom si ga stavio.

Dobrodošao. :)
Evo jedan savjet. MOD sam a i dalje ne čitam sve teme do temelja niti čitam sve tutoriale. A solidno mi ide. :)
Pročitaj šta te interesuje, probaj nešto primjeniti a možeš na PM pitati oko zarade preko nekih "metodica". :D

Back
Na vrh