• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav svima

bojan_kg

Član
Tu od
17 Srp 2009
Pozdrav svima na forumu i od mene!!!
Zovem sa Bojan,iz Kragujevca sam i imam 29 god.
Na forum sam dosao sa jednim ciljem,da naucim kako da zaradim neki novac
preko interneta!Kad vec imam racunar i internet,da bar naucim nesto
korisno,a ne da blejim po facebook-u kao vecina ljudi na netu,ne radeci nista!!!
Sto se tice racunara,znam da radim u nekim osnovnim programima,kao sto su npr:photoshop,office kompletan,malo poznajem dreamwiver,flash,swish,itd...
Od pre neki dan sam poceo da ucim Visual Basic,i vec sam napravio svoj prvi
program,a to je:Fake ``Zynga poker generator``...Verovatno ste vidjali te programcice za phishing.Mogu vam reci da se dosta ljudi upecalo!!!
Ako nekome treba neka pomoc i to,rado cu mu pomoci,samo neka mi posalje poruku na pp,jer neznam dali je dozvoljeno pisati email adrese ovde naforumu...
No da privedem pricu kraju,jer ja umesto kasicnog predstavljanja,napisa knjigu!!!hahaha...:p:p:p[/color]

To bi bilo to od mene...

Jos jednom pozdrav svima vama od mene!!!

Pozdrav i dobrodošao ;)
Samo da te upozorim na ovom forumu ne dopuštamo nikakve ilegalne radnje ni išta slično, zato bolje ne spominji phishing ni išta slično.

Nema problema,Tu sam da naucim nesto,tako da uglavnom citam postove,i kad me nesto interesuje,postavim pitanje,tako da bi to otprilike bilo to.
Uzgred trebam malu pomoc u vezi bloga(SEO)da li bi mogao da mi pomognes???

Ako imaš pitanja vezana uz SEO otvori temu i SEO forumu i pitaj šta te zanima.

Izgleda da je ovo njegov prvi, drugi i zadnji "postić" ovdje na foruumu...:crazy_grin

Sve sto je lijepo kratko traje :waving

Neka treba da ga banuju ako je to radio ja bih ga i policiji prijavijo .

bojan_kg kaže:
Pozdrav svima na forumu i od mene!!!
Zovem sa Bojan,iz Kragujevca sam i imam 29 god.
Na forum sam dosao sa jednim ciljem,da naucim kako da zaradim neki novac
preko interneta!Kad vec imam racunar i internet,da bar naucim nesto
korisno,a ne da blejim po facebook-u kao vecina ljudi na netu,ne radeci nista!!!
Sto se tice racunara,znam da radim u nekim osnovnim programima,kao sto su npr:photoshop,office kompletan,malo poznajem dreamwiver,flash,swish,itd...
Od pre neki dan sam poceo da ucim Visual Basic,i vec sam napravio svoj prvi
program,a to je:Fake ``Zynga poker generator``...Verovatno ste vidjali te programcice za phishing.Mogu vam reci da se dosta ljudi upecalo!!!
Ako nekome treba neka pomoc i to,rado cu mu pomoci,samo neka mi posalje poruku na pp,jer neznam dali je dozvoljeno pisati email adrese ovde naforumu...
No da privedem pricu kraju,jer ja umesto kasicnog predstavljanja,napisa knjigu!!!hahaha...:p:p:p[/color]

To bi bilo to od mene...

Jos jednom pozdrav svima vama od mene!!!

Isti avatar i isto ime, pa jeben mu moglo se to bar prominit a tek onda u nove "mulj-pohode" po drugim forumima...

Evo jedna prigodna:
"Ovo mi je skola, drugi (treći, četvrti, peti, šesti) puta cu pametnije..."

Jao sto je svijet malen :crazy_grin

Back
Na vrh