• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Ivana

Ivan92

Član
Tu od
19 Velj 2015
Pozdrav svima.
Zovem se Ivan, dolazim iz okolice vinkovaca, 22 godine, nezaposlen, počeo sam malo tražit posao na oDesku i Elance, pa ćemo vidit kako će se to odvijat :)

Dobrodošao!
Nadam se da ćeš naći mnogo korisnih informacija na forumu :drinking

Dobrodosao. Ako ne dobijas uopste odgovore, promeni cover, ako dobijas a ne dobijas poslove, promeni pristup u pregovorima. Srecno.

rakicko kaže:
Dobrodosao. Ako ne dobijas uopste odgovore, promeni cover, ako dobijas a ne dobijas poslove, promeni pristup u pregovorima. Srecno.

Hvala na prijedlogu :) mislim da imam dobar cover kad sam u prvih 10 poslanih ponuda jedan posao dobio, jedan propustio jer sam prekasno reagirao na invite, a jedan odbio jer su tražili nekoga tko će radit za $1 po satu.

Back
Na vrh