• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav i od mene

dzoni18k

Novi član
Tu od
30 Lip 2014
Veliki pozdrav svima . Ja sam Nikola , imam 18 godina , iz Niša sam .
Učenik sam srednje elektrotehničke škole , smer administrator računarskih mreža , nakon ovoga planiram da nastavim studije na vojnoj akademiji .
Aktivno treniram (kućna teretanica) i aktivno snimam za svoj youtube kanal (video blog , intervjui... ) .
Priključio sam se forumu zato što bih zaista želeo malo dublje da uzđem u ovaj svet internet zarade :)

Dobro nam došao. Pročitaj dosta tema i postova s ovog foruma i siguran sam da ćeš biti informisan o 90% toga jer ovaj forum zaista ima kvalitetnih postova.

Dobrodosao, nadam se da ces nauciti nesto novo na forumu !:)

Back
Na vrh