• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

povlacenje sa PayPal-a Srbija

Nije dozvoljeno prebacivati novce između rezidenata osim u valuti u kojoj si zemlji, a ti možeš da pokušaš. APP.
Ako ne prođe odmah će te obavestiti bez sankcionisanja.

Za HR i za SRB:
Paypal NE prebacuje po automatizmu svakog prvog novac na račun bez provizije.
Možeš da prebaciš sa fiksnom provizijom. Mislim da je 5USD ili 4€. Piše odmah kolika je provizija i pre nego završiš transakciju. ne moraš nigde da tražiš odgovore.

Paypal ne sarađuje sa virtuelnim firmama kao što su Skrill i sličnim.

Pokusao sam withdraw novac sa paypal-a medjutim javio se problem, moja kartica koja je dodana pre nekih 8 meseci je odbijena od strane paypala, zato sto su navodno 2 meseca 1vog pokusali da mi posalju novac moja banka nije prihvatila transakciju, sada mi ne pise uopste da mi je ta kartica dodana na profilu, da li trebam da odem u banku i da trazim novu posto ovu karticu ne mogu dodati. :sigh
Inace tu banku koristim 4 godine i nemam pojma zasto je sada nastao neki problem, a kada hocu da dodam jedinu karticu koju imam pise mi
"Sorry, we can't link this card. Please try linking a different card to your account".
Da li se ovo nekome desilo ?

Do skoro sam radio normalno withdrawal na Visa karticu banke Intese i juce kada sam probao trazio mi je da unesem US bank account, da li je jos neko imao ovaj probem?

MileMile kaže:
Do skoro sam radio normalno withdrawal na Visa karticu banke Intese i juce kada sam probao trazio mi je da unesem US bank account, da li je jos neko imao ovaj probem?

Evo ja danas pokušavam da povučem novac na istu karticu i neće :(

Srcky, tvoj link uopšte ne mogu da otvorim. Da li neko može da pomogne?

Ista situacija i kod nas u Bosni ... sad pokusao da withdraw i trazi US bank account ... prije je islo na karticu direktno ... ima li neki način da se ubaci naš domaći IBAN ili nešto da se izmajmuniše ... valjda je privremeno XD Poslao sam im poruku, bit će belaja ako ne odgovore haha

Isti problem se javio meni jos prosli mesec kada sam pisao na forumu, odbijena mi je kartica sa paypal-a isao sam do banke kartica je uredna, kupio sam neke stvari preko ebay-a pre 10 dana i sada opet nema withdrawa ne razumem sta je problem, kontaktirao sam ih oni kazu da je problem do kartice a mnogim ljudima nece da posalje sredstva, niti mozes rucno withdraw jer trazi USA account.

I ja imam isti problem, oni su nešto promenili, kartice su ok, ja ih imam 4 nemogće da nijedna od njih nije dobra ako su do sada bile.

Isprepadaste me bre...

Moze jos uvek. na ovaj link odete https://www.paypal.com/wdfunds
Direktno odaberete karticu i to je to.

Ono sto je problem, to je sto u njihovom TOS-u promenjeno sve i sada pise da ne moze da se povuce na karticu.. Tako da ne znam koliko ce dugo ovaj metod da radi. :(

Kao da nije dosta muke sa ostalim glupostima na netu, jos mi samo fali da mi treba prokleti metod i za isplatu moje love.

Ne znam da li je iko od vas zvao PayPal, ja sam zbog pomenutog problema, pisao 2 maila i na kraju odlucio da ih pozovem. Bio sam vise nego revoltiran i spreman da se svadjam. Sa druge strane me je sacekala veoma pozitivna i ljubazna operaterka i nisam imao srca da budem ljut :). Uglavnom, nema promene TOS-a, nema nikakvih problema, oni su zeznuli stvar jer su radili facelift sajta i onda je PP pobrljavio - oni ce taj problem resiti, a do tada koristite link koji je vec neko stavio. Pozz

Treba mi savet da li da koristim Euro ili Dinarsku karticu z povacenje novca sa paypala... u pitanju su dolari za freelance rad na upworku ....

Isto tako za povlacenje eura sa paypala

Podesio sam da paypal ne radi konverziju, za karticu koju sad imam - dinarska visa eletron, kombank, ali nisam siguran dal cu bolje proci sa deviznom euro karticom...

Pretpostavlajm da banke te dolare prvo pretvore u dinare po nekom svom ili nekom visa kursu ? pa je mozda povoljnije da korisitim dinarsku karticu ... ili gresim ?

Isto tako za povlacenje Euro valute sa paypala, mozda tu nema konverzije banke, ako se koristi devizna-euro visa kartica

Je l ima fora da se na deviznom računu (na šalteru) da se stavi da će vam stizati i dolari, pored evra, pa da onda uopšte ne konvertuje u dolare? Ja sam tako uradio, ali nisam još isprobao.

Negde sam procitao da kada primas npr dolare na devizni, oni konvertuju u evre, pa onda i dinare (kad ih dizes) tako da te malo osure tu. Sada ne znam koliko je to istina.

Back
Na vrh