Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mslobodan kaže:Zdravo!
Zanima me da li je neko imao problema sa Visa Virtuon karticom Raiffeisen banke? Planiram da uzmem tu karticu ovih dana i da je povezem sa paypalom da bih mogao da povlacim novac.
Koja su vasa iskustva u vezi koja je banka najpovoljnija? Ako o tome uopste moze da se raspravlja (posto sve banke deru)...
Intesa internet kartica ili neka druga?
Bas ovako kako je Gile rekao, doduse, meni ne skidaju nista...Gilez96 kaže:mslobodan kaže:Zdravo!
Zanima me da li je neko imao problema sa Visa Virtuon karticom Raiffeisen banke? Planiram da uzmem tu karticu ovih dana i da je povezem sa paypalom da bih mogao da povlacim novac.
Koja su vasa iskustva u vezi koja je banka najpovoljnija? Ako o tome uopste moze da se raspravlja (posto sve banke deru)...
Intesa internet kartica ili neka druga?
Uzmes VISA Electron u Intezi i cao. Najbolja i najpovoljnija ubedljivo po meni. Ne placas odrzavanje racuna na mesecnom,godisnjem nivou, samo ti skinu od svakog transfera neki $ i to ti je to.
A kako tebi ne skidaju nista?badramirez kaže:
mslobodan kaže:A kako tebi ne skidaju nista?badramirez kaže:Bas ovako kako je Gile rekao, doduse, meni ne skidaju nista...![]()
Znaci Visa Electron.
Jos jedno pitanje, da li se online banking kod banke Inteze placa ili je besplatan?
Napominjem da kod njih nemam racun, sada bih otvorio devizni i za njega vezao Visa Electron kao sto ste mi predlozili. U ovom slucaju da li bih imao besplatan online banking?
Hvala vam jos jednom!
Pozz
Hvala jos jednom svima.zekans84 kaže:mslobodan kaže:A kako tebi ne skidaju nista?
Znaci Visa Electron.
Jos jedno pitanje, da li se online banking kod banke Inteze placa ili je besplatan?
Napominjem da kod njih nemam racun, sada bih otvorio devizni i za njega vezao Visa Electron kao sto ste mi predlozili. U ovom slucaju da li bih imao besplatan online banking?
Hvala vam jos jednom!
Pozz
Da, besplatan je. Takodje ni meni nista ne skidaju. Koliko povucem toliko mi i para legne.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke