• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Potrebna pomoc oko domena

bojan_kg

Član
Tu od
17 Srp 2009
Kao sto glasi u naslovu,potrebna mi je pomoc oko domena.Znaci kupio sam domen na
www.name.com.
E sad treba da vezem to sa blogerom! Dali mi neko moze pomoci kako da to uradim???
Moze ovako da napise,ali ako bi mogao da odradi mali tutorijal,i snimi preko camtasie,
ili nekog dugog prog. za snimanje.Bio bi mu vecno zahvalan!!!
Inace stvarno mi je hitno da to uradim,a evo i razlog. Verovatno neznate,ali ja sam imao tezak udes,tako da sam u kolicima invalidskim.Imam cerkicu koja ima 7 god,i koja je krenula u 1 razred.ZEna me je ostavila kad sam ostao nepokretan.Bez posla sam takodje ostao.
Jedina pomoc su mi roditelji,koji su takodje bez posla.Dugujem za struju mnogo,a moram i ceru da izdrzavam,ovako nepokretan.Zato sam i poceo da se bavim ovim,tj. pokusavam,ali mi bas nesto i neide bog zna sta.Kao sto rekoh za struju dugujem mnogo,i dali su mi rok da za 3 meseca,moram da pocnem da odplacujem polako dug.Zato mi je mnogo bitno da pocnem da ostvarujem nesto .Obicno ne volim da kukam,da trazim pomoc itd. ali sam sad
ocajan i neznam sta da radim.Drug mi je kupio tu domenu,ja sam napisao neke postove i pokusavam da nesto uradim.Zamolio bi vas da mi pomognete,ako hocete,a iskreno se nadam da ce se neko naci da mi pomogne.I ako taj neko hoce,neka mi javi da znam.E sad kakva bi mi pomoc trebala?Pa trebale bi mi neke informacije,kako da uradim blog,tj. kako da ga optimizujem,i tako neke sitnice.Vama to nije tesko,a meni je to problem velik kao kuca.Ajoj izvinite sto sam otisao sasvim na drugu temu tj. offtopic,nadam se da mi necete zameriti!Inace sam pobozan covek i clan sam crkvenoga odbora...
Znaci ako neko hoce da mi pomogne,neka kaze ovde da znam.
I jos nesto sam hteo da pitam.Posto sam bez novca,dali neko ima neku domenu visak,ali da je na nasem jeziku,pa da mi je proda,ali da mi dam pare sta znam,za jedno 10,15 dana.
Jos jednom kazem,da nevolim da trazim pomoc,ali sad mi je stvarno neophodna,a ja sam nepokretan,i ovo je jedini nacin da uspem!!!
Unapred hvala onima koji budu hteli da mi pomognu....
Bog vas sve blagoslovio,vas i vase porodice!!!!

Iskreno... ako se nadas da ces za 3 mjeseca zaraditi novce za racun od struje s novom domenom i web stranicom, varas se.

Preporucio bih ti da se za obratis svecenicima za pomoc u ovakvom kratkom roku, siguran sam da ce oni naci dobrih ljudi da ti pomognu "offline" ako su upoznati s tvojom trenutnom situacijom.

U postu gdje si se predstavio kazes da znas raditi s Photoshopom, preporucio bih ti jednu stranicu na kojoj se moze zaraditi dosta love ako znas svoj posao, obicne ikonice i buttoni se mogu prodavati povis $100. Imam dva prijatelja koji su dobili stalan posao kad su ljudi vidjeli njihove radove.

Stranica je: http://en.guerra-creativa.com

Isplacuju samo preko PayPal-a, ali uvijek se mozes dogovoriti s krajnjim kupcem o nacinu placanja ;)

PS
Ako im zapadnes za oko, uvijek je dobro uzeti njihov Skype ili MSN, tako da za buduce poslove ne moras da se natjeces na stranici nego direktno odradjujes, nemas konkurenciju, a lova je tvoja.
Jos jednom... ako volis Photoshop... ovo je pravo mjesto za tebe!

bojanposao kaže:
Iskreno... ako se nadas da ces za 3 mjeseca zaraditi novce za racun od struje s novom domenom i web stranicom, varas se.

Preporucio bih ti da se za obratis svecenicima za pomoc u ovakvom kratkom roku, siguran sam da ce oni naci dobrih ljudi da ti pomognu "offline" ako su upoznati s tvojom trenutnom situacijom.

U postu gdje si se predstavio kazes da znas raditi s Photoshopom, preporucio bih ti jednu stranicu na kojoj se moze zaraditi dosta love ako znas svoj posao, obicne ikonice i buttoni se mogu prodavati povis $100. Imam dva prijatelja koji su dobili stalan posao kad su ljudi vidjeli njihove radove.

Stranica je: http://en.guerra-creativa.com

Isplacuju samo preko PayPal-a, ali uvijek se mozes dogovoriti s krajnjim kupcem o nacinu placanja ;)

PS
Ako im zapadnes za oko, uvijek je dobro uzeti njihov Skype ili MSN, tako da za buduce poslove ne moras da se natjeces na stranici nego direktno odradjujes, nemas konkurenciju, a lova je tvoja.
Jos jednom... ako volis Photoshop... ovo je pravo mjesto za tebe!

Hvala na obavestenju,bas cu pogledatiovo!!A sto se tice tog racuna za struju,rekli su mi da za tri meseca pocnem da otplacujem po malo znaci ne ceo racun,nego koliko mogu,jer imaju u vidu to sto sam hendikepiran.A posto vec imam domenu, i krenuo sam a tim,znaci treba mi pomoc,koju sam naveo gore...
E sad ako je neko voljan da mi pomogne,zahvalan sam mu...
Neznam sta vise da kazem...Aj ako hoces ti mi pomozi brate moj,normalno ako znas i ako hoces!!!

Kakva zajebana situacija druze.

Hajd od pocetka, evo odgovor na pitanje korak po korak...
http://www.smartbloggerz.com/2008/09/how-to-setup-blogger-custom-domain-with/

Ja imam kisu domena koje mogu da ti dam ako imas godaddy account neke bi cak donosile i dolar dva dnevno (ali za par mjeseci ih sve moras renew napraviti) i to samo ako bi se potrudio oko njih, ali kao sto bojanposao rece sve su ti to mukotrpni poslovi i cisto sumnjam da ces naguliti vecu cifru mjesecno i stici otplatiti dug... Pogotovu sto moras jos da ucis...

Vjerujem da nije previse licno kad si vec naveo ovo ostalo i hoces da se boris, zanima me kako se snalazis za internet troskove? Koliki ti je tacno taj dug struje?

Hellas kaže:
Kakva zajebana situacija druze.

Hajd od pocetka, evo odgovor na pitanje korak po korak...
http://www.smartbloggerz.com/2008/09/how-to-setup-blogger-custom-domain-with/

Ja imam kisu domena koje mogu da ti dam ako imas godaddy account neke bi cak donosile i dolar dva dnevno (ali za par mjeseci ih sve moras renew napraviti) i to samo ako bi se potrudio oko njih, ali kao sto bojanposao rece sve su ti to mukotrpni poslovi i cisto sumnjam da ces naguliti vecu cifru mjesecno i stici otplatiti dug... Pogotovu sto moras jos da ucis...

Vjerujem da nije previse licno kad si vec naveo ovo ostalo i hoces da se boris, zanima me kako se snalazis za internet troskove? Koliki ti je tacno taj dug struje?

Pa dug za struju iznosi 140 000 din. A sto se tice interneta,kada sam uzeo paket dobio sam 6 meseci besplatno,bila je neka promocija,tako da je to u principu to...A da situacija je loodilo,i morao sam to da iznesem,jel ono vise nisam mogao da izdrzim...
Oces li me dodati na msn brate moj??? Moj msn je:bojan_kg2006@hotmail.com
Sta da ti kazem,imam dobre komsije,pa mi pomazu kad god mogu,e bas zato hocu da pocnem da ostvarujem prihod neki,kako bi izveo dete na prav put,kako bi se oduzio svima
koji su mi pomagali,i koji mi i dalje pomazu,ali i da pokazem svima da nisam metiljav,vec da sam borac,koji ce da uspe da se izbori,normalno uz pomoc nekih ljudi,ali prvenstveno svojom voljom,itd...
A ima jos jedna stvar,ali cu ti malo vise objasniti,na msn,kad me budes dodao...

Samo da vas obavestim da imate posla sa prevarantom.
Lik nije invalid, vec sasvim zdrava osoba koja se veseli na zurkama.
Naime ja sam sa drugog foruma o internet zaradi (onlajneri.com) i ja sam taj koji mu je pomogao, kupio domen, savetovao itd, jer sam naseo na njegovu zivotnu pricu.

Pregledom njegovog facebok profila saznajemo da je covek lazov a meni kasnije sve na msn i priznaje.

U pitanju je najvece dno koje ljudski rod moze da zamisli, cime se on sluzio da bi zaradio neki dolar, meni je totalno neshvatljivo.

Pretrazivali smo njegov mail da bi videli jel jos negde registrovan i da li jos negde pise svoje lazi i eto, dosao sam da vas upozorim sa kim imate posla.

jokara25 kaže:
Ako stvarno laze za ovako strasne stvari... no comment.

Stojim svojim imenom i prezimenom iza ovoga, a ja mislim da sam ipak nesto uradio u ovom poslu koji radim 4 godine. Koga interesuje moze na pm da dobije moje linkove i rezultate.
Na ovom forumu nikad nisam bio, dosao sam preko pretrage njegovog maila, da vas upozorim.
Jedan domaci forum mi je potreban, a to je onlajneri, tu imam drugara sa kojima zajedno radim biz.

Posto slike govore vise od 1000 reci, ko je zainteresovan moze dobiti sliku kako doticni igra na zurci. mada po zadnjim njegovim komentarima magicno je prohodao posle operacije ( kao sto je neko rekao, kao u spanskoj seriji).

Jednostavno doticni je klinicki lazov i prevarant i svi smo naseli na njegovu pricu i ispali ovce (kao sto mi je on sam danas i rekao)

Nevjerovatno. Potrosio sam preko 10 sati na objsnjavanja kojecega covjeku. Zamalo mu nisam dao par domena srece. Razocaran sam situacijom. Blokiro ga.

potvrđujem ovo što blognator priča. užas. stvarno bi mu trebalo slomit obje negoe pa nek onda bude i pravi invalid.

Back
Na vrh