• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Postavljanje jednog statusa na vise profila

mladja037

Novi član
Tu od
25 Srp 2012
Nas nekoliko vodi firmu koja nema veze za internetom, ali mi je potrebno jedno resenje za fb. Dakle, da svako od nas prihvati neku aplikaciju ili sta vec, i da onda pomocu te aplikacije izbacim jedan status, a da se taj status automatski izbaci na svim ostalim profilima.

Videh da postoje takve nagradne igre, gde svako ko se konektuje na aplikaciju, dozvoljava da ta firma izbacuje statuse preko aplikacije u njegovo ime a da za to dobija neku nagradu kasnije. Tako je i meni potrebno samo za internu upotrebu.

Hvala unapred

Imaš seesmic ili hootsuite aplikacije za vođenje vise profila ili fb stranica, ali nažalost plaćaju se i to dosta...
Od besplatnih rjesenja nista vrijedno spomena, barem prije cca 6-8 mj kad sam lrestao trazit neku zamjenu jer se seesmic poceo naplacivat, tj kupio ga ovaj hootsuite...

Ma registrujes hootsuite na mjesec dana biznis plan FREE TRIAL, i kad istekne napravis novi i sve tako ja koristim vec 7 mjeseci tako...

Back
Na vrh