• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Postavjanje poslova na Elance

badramirez

Aktivni član
Tu od
9 Pro 2013
Iako sam žarko želeo da na Elance otpočnem svoje freelancing putešestvije, sudbina je odredila drugačije i sada sam u prilici da postavim poslove na isti.
Sa postavljanjem poslova i komunikacijom sa freelancerima sam se nekako snašao, međutim dođe dan da izaberem nekog i naiđem na problem. Već sam pisao na procesorima da imam novca na PP ali još uvek nemam karticu i kada hoću da unesem svoje finansijske podatke u Elance, on me odvede na PP (ok) i tu mi postavi pitanje o kartici (koju nemam btw). Cvrc. Pozovem PP (odnosno oni mene) i kažu mi kako je Elance pokušao da mi uzme 25 USD (?) i da ne mogu da verifikujem nalog na Elance ako nemam karticu vezanu za PP. Inače mogu da plaćam druge usluge i proizvode ali, izgleda, ne i Elance.
Sad sam zbunjen, znam da Elance uzima procenat ali tek kad se obavi posao, otkud ovih 25 USD??? I da li postoji mogućnost da nekako overridujem ovu situaciju...

Hvala na svakoj info...

freemind kaže:
Jesi zeleo da ti oglas bude featured ?

Jok, najobicniji oglas.... Iskreno, ne znam ni kako se postavlja featured :fever

badramirez kaže:
freemind kaže:
Jesi zeleo da ti oglas bude featured ?

Jok, najobicniji oglas.... Iskreno, ne znam ni kako se postavlja featured :fever

Pre objave oglasa, imas dugme featured, ne mozes ga omasiti . Mislim da je meni Odesk, poslednji put skinuo dva puta po 10e, za verifikaciju kartice, bas sam se zacudio sto je tako puno, posle dan dva ti vrate.

freemind kaže:
badramirez kaže:

Pre objave oglasa, imas dugme featured, ne mozes ga omasiti . Mislim da je meni Odesk, poslednji put skinuo dva puta po 10e, za verifikaciju kartice, bas sam se zacudio sto je tako puno, posle dan dva ti vrate.

E pa mora da je to, samo ne mogu nigde to da nadjem u help-u. Hvala freemind!
Ako neko moze da potvrdi ovu cinjenicu, bio bih mu mnoooogo zahvalan

Back
Na vrh