• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Porez na adsense?

u semom mjesecu sljedece godine hrv ulazi u eu... sta ce onda bit sa porezom na adsense? kakve ce onda biti procedure za placanje? ovo cudo na imamnovac je meni presmjesno, da ja moram potrosit pola dana svaki mjesec da bi platio j.... porez... malo sutra

pronstar kaže:
U Srbiji ne postoji zakon o internet poslovanju,a porez se placa na prihode vece od 10K eura ili nesto slicno tome.
Hvala na konkretnom odgovoru... A ako se nesto promenilo u medjuvremenu, javite! :)

Proslo je skoro godina dana, sada je HR vec u EU skoro 3 mjeseca. Ima li kakvih promjena oko placanja poreza na AdSense ili sve ostaje isto?

Koliko znam nije..i dalje vrijedi isto, barem takve informacije sam ja dobio.

Mene zanima dali se takav porez može naplaćivati retroaktivno.

Obzirom da sam u adsensu full time nekih 8 godina, posteno bi me izulo da se neko sjeti obracunat mi 20-30% na zadnjih 8 godina zarade.

Back
Na vrh