• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

popup+PPC+PPI zarada

bihauto

Član
Tu od
14 Pro 2010
Ovako imam na stranici od 500 do 1000 unikatnih posjeta i nisam nimalo zadovoljan zaradom adsensa danas je jedan od boljih dana a zarada mi je 1.77 eura.
Imam jako veliku impresiju pojavljivanja oglasa zbog sadržaja stvanice korisnici se zadržavaju i ostaju na stranici sutfaju.
Pa sam kontao ubaciti pay per impresion a možda i kakav popup

Može li link za pay per impresion ali da je stranica povjerljiva i da redovno isplaćuje za naše tržiote

bihauto kaže:
Ovako imam na stranici od 500 do 1000 unikatnih posjeta i nisam nimalo zadovoljan zaradom adsensa danas je jedan od boljih dana a zarada mi je 1.77 eura.
Imam jako veliku impresiju pojavljivanja oglasa zbog sadržaja stvanice korisnici se zadržavaju i ostaju na stranici sutfaju.
Pa sam kontao ubaciti pay per impresion a možda i kakav popup

Može li link za pay per impresion ali da je stranica povjerljiva i da redovno isplaćuje za naše tržiote

Dosta stvari na jednom mestu mozes naci ovde: http://www.pay-per-impression.com/

Na kom jeziku ti je sajt?

Jedan savet: ne zaleci se sa tim AdSense-om, postoji jos nacina za zaradu, 95% ljudi se odmah uhvati AdSense-a, a da bi on donosio jednu prosecnu mesecnu platu treba mnogo vise poseta od 500 dnevno ;)

:waving

Da znam stranica je na univerzalnom bosasko,hrvatsko srpskom jeziku :D a ostvarujem i dosta prometa i iz stranih zemalja isključivo iz njemačke i US.
Znam za ovaj site nisam mogao naći nista konkretno

PTC sajtovi su dosta prakticni, malo posla, a i ne tako losa zarada kada se nakupi.
Posetite ovaj blog imate tu dosta korisnih saveta, a i listu najplacenijih i najboljih PTC sajtova

lako-do-dzeparca.blogspot.com

Joomla10 kaže:
PTC sajtovi su dosta prakticni, malo posla, a i ne tako losa zarada kada se nakupi.
Posetite ovaj blog imate tu dosta korisnih saveta, a i listu najplacenijih i najboljih PTC sajtova

ofsajd :dobar

btw, citiram drugu po redu recenicu bloga:

PTC (pay per click) sajtovi nam placaju samo da gledamo njihove reklame, posao od kuce, dzeparac lep, zasto ne pokusati?

izdvajam citat iz citata:
PTC (pay per click)
:jumpy

Moze li jos malo pomoci sta da ubacim na stranicu trebam nesto sto će mi donositi par dolara mjesečno.

Sa svim stranicama imam par tisuća posjeta mislim da mogu barem 1$ mjesečno da zaradim

Joomla10 kaže:

Svaka čast, prekršio si pola pravila u jednom postu :D

Back
Na vrh