• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Pop UP like box i adsense

Jokja

Legenda
Tu od
21 Srp 2010
Nabacio sam na nekim sajtovima pop up like box na kojima imam adsense. Da li google moze da mi blokira adsense nalog zbog toga?

Jokja kaže:
Nabacio sam na nekim sajtovima pop up like box na kojima imam adsense. Da li google moze da mi blokira adsense nalog zbog toga?

Nisam imao nikakvih problema sa adsenseom i popup likeboxom.
Google ne dozvoljava pop under koji linkuje na sadrzaj druge stranice,dok je popover dozvoljen.

Vidio sam to na mnogo popularnijih websajtova, pa ako nisu njima ugasili account, nece valjda ni tebi logicno :)

Imam slab CTR na stranici,izvinjavam se što sam otvorio stari thread,al da li još uvijek vrijede ista pravila,viđao sam iste pop upove sa adsense na stranicama ,pogotov sa ovim tzv, meme ili gif stranicama ,ima li rizika od bana...

Ako misliš Pop up sa Adsense oglasom onda nikako , to ti je strogo zabranjeno.

SpawneR kaže:
Ako misliš Pop up sa Adsense oglasom onda nikako , to ti je strogo zabranjeno.

pop up like box na kojima imam adsense.

Pročitaj naslov ili sadržaj pa onda komentariši temu...

@Tema : Smiješ koristiti likebox i adsense.

gamerxyz kaže:
Imam slab CTR na stranici,izvinjavam se što sam otvorio stari thread,al da li još uvijek vrijede ista pravila,viđao sam iste pop upove sa adsense na stranicama ,pogotov sa ovim tzv, meme ili gif stranicama ,ima li rizika od bana...

Pop up sa adsense , zato sam ga i pitao BRUTALNI :)

SpawneR kaže:
gamerxyz kaže:

Pop up sa adsense , zato sam ga i pitao BRUTALNI :)
čovječe viđao je popup na stranicama koje koriste adsense? A ne na stranicama koje imaju na popupu adsense :)

Najbolje je da onaj ko je postavio pitanje pojasni.

Ja mislim da mu pitanje nema veze sa naslovom i temom, te da je pitao za stranice kod kojih je adsens u pop up.

Kao god BRUTALNI možda ja nisam skapirao a možda i ti no nije bitno nećemo da se zanosimo , odgovor na oba pitanja:

POP UP SA ADSENSOM (koji zahteva da se klikne oglas ) je strogo zabranjen
POP UP za Facebook je koliko sam ja upoznat dozvoljen :)

Moja greška,mislio sam da je tema vezana za pop na kojem je reklama za adsense,tako da je nastala konfuzija.Ja se izvinjavam,zbog toga ...Nema potrebe za daljnjom raspravom.

Back
Na vrh