• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomoc

ZeroStyle

Novi član
Tu od
2 Velj 2012
Pozdrav.Nedavno sam poceo da zaradjujem novac na netu, i trenutno imam 53,27 dolara na oDesku.Eh sad posto su mi ovo prva zaradjene pare zelio bih da mi se isplati ovih 50 cisto da osjetim kako je to zaraditi nesto malo love :) .Na oDesku isplacuju na nekoliko nacina : PayPal, Moneybookers, Payoneer Debit Card, Direct Deposit/ACH i Wire Transfer (USD).Eh sad, posto je meni ovo prva isplata, zanima me koji je najbolji nacin isplate za Bosnu.

Jos jedno pitanje
Posto nigdje neradim u banci (Uni Credit) su mi dali MasterCard poklon katicu (na njoj pise Electronic use only) i sad me zanima da li mogu da sa te kartice prebacim novac na PayPal i obrnuto, sa PayPala na svoju karticu.

Hvala svima unaprijed.[/align]

Ne mozes spojit Maestro na paypal. Dali su ti pogresnu debitnu karticu, tebi treba Visa electron debitna kartica. Ona se moze povezati i na Moneybookers i na Paypal.

A sto se tice nacina isplate najbolji su ti ovi koje sam gore naveo tj. Paypal i Moneybookers.

kostolomac kaže:
Ne mozes spojit Maestro na paypal. Dali su ti pogresnu debitnu karticu, tebi treba Visa electron debitna kartica. Ona se moze povezati i na Moneybookers i na Paypal.

A sto se tice nacina isplate najbolji su ti ovi koje sam gore naveo tj. Paypal i Moneybookers.

Nije u mene Maestro vec MasterCard i rekli su da se moze sa njom na internetu placati.Sad sam je registrirao na PayPal i cekam izvjestaj iz banke da je verifikujem.I nisi mi rekao moze li se prebaciti novac sa PayPala na karticu?

Da, porgrijesio sam, ali svejedno ne mozes spojiti MasterCard poklon karticu, tj mozda ces i moci spojiti ali sigurno neces moci povuci lovu na karticu.
Odi u banku i trazi Visa electron karticu. Visa ce ti 100% biti prihvacena od strane paypala i moci ces povlaciti novce na nju.
Kolega Hellas je detaljnije objasnio citavu proceduru ovdje:
Kod:
https://internetzarada.org/-bih-elektronski-procesori-i-povlacenje-para-t-4624.html

kostolomac kaže:
Da, porgrijesio sam, ali svejedno ne mozes spojiti MasterCard poklon karticu, tj mozda ces i moci spojiti ali sigurno neces moci povuci lovu na karticu.
Odi u banku i trazi Visa electron karticu. Visa ce ti 100% biti prihvacena od strane paypala i moci ces povlaciti novce na nju.
Kolega Hellas je detaljnije objasnio citavu proceduru ovdje:
Kod:
https://internetzarada.org/-bih-elektronski-procesori-i-povlacenje-para-t-4624.html

Znaci da me ona u banci zeznula :S.Nista morat cu izgleda tu izvaditi

Back
Na vrh