• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomoc za blog

bukeleza

Član
Tu od
30 Pro 2011
Dobar dan trebami pomoc oko bloga u vezi kategorijama kako da mi sa strane bude neka katergorija pa sa strane kad se klikne na to ima sve o tome
npr blog sa receptima i da sa strane ima katergorija slatki kolaci i kad pritisnem na to kako da tu budu svi recepti u vezi kolacima

Ja bi recimo nasao besplatan template za blog koji ima tako neke kategorije u levom sidebar-u (ako si na to mislio) i onda u html-u podesavao nazive kategorija i linkove ka kategorijama (tj stranicama koje napravis a koje bi recimo mogle da prikazuju posne kolace pomocu label-e "posno").

E sad ne znam koliko se razumes u html, da bi to mogao da izmenis.

Jel koristis neki servis kao sto je bloger?Imas li u upravljackom sistemu mogucnost namjestavanja widgeta?

Imam blog pod nazivom najsadji blog, interesuje me dali postoji skripta koja čita koliko je koji post puta pročitan /prelistan/. Napominjem da sam postavila google analitiku, ali sam negde videla na sajtovima da ima čitač postova...Zahvaljujem

jelajelena kaže:
Imam blog pod nazivom najsadji blog, interesuje me dali postoji skripta koja čita koliko je koji post puta pročitan /prelistan/. Napominjem da sam postavila google analitiku, ali sam negde videla na sajtovima da ima čitač postova...Zahvaljujem

Ako je Wordpress CMS ima Kento Post View Counter ... Nisam ga testirao pa ne znam kakav je, ali radi ono što tražiš.

robi052 kaže:
jelajelena kaže:

Ako je Wordpress CMS ima Kento Post View Counter ... Nisam ga testirao pa ne znam kakav je, ali radi ono što tražiš.

Ima dosta tih plaginova varijacija post view, ako ces za pojedinacne postove. Imaju opciju da prikazuju javno i da bude interno brojanje.
U GA imas opciju da izlistas koliko je puta vidjen svaki post, u vremenskom intervalu, ali pretpostavjam da ti to ne treba, nego neka javna varijanta.

Ako se radi o Wordpressu, plugin za to se zove Top 10, autor je Ajay D'Souza.

Back
Na vrh