• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomoc pri kupovini laptopa do 350km

Izaberi jedan od IBM-ovih

ja bi ovaj
Kod:
http://www.market.ba/racunari/laptop/oglas/615230

Ja ga radije ne bi kupovao.Bolje se strpi neko vrijeme i skupi vise novaca i kupi si dobar laptop.
40GB I 512 MB rama???
Ne bi da mi netko daje besplatno,to šteka ko ludo,samo bi mi popilo živaca.No tvoja stvar....I jos monitor 14...
A neznam svatko zna što želi...

rain.blader kaže:
Ja ga radije ne bi kupovao.Bolje se strpi neko vrijeme i skupi vise novaca i kupi si dobar laptop.
40GB I 512 MB rama???
Ne bi da mi netko daje besplatno,to šteka ko ludo,samo bi mi popilo živaca.No tvoja stvar....I jos monitor 14...
A neznam svatko zna što želi...

Fazon je u tome sto mi ne treba nista jace ovakve konfiguracije su mi sasvim dovoljne za poslove koje sam kontao obavljati na njemu

Zavisi za šta ti treba.Ali osobno ne bi nikad kupio laptop da nema barem 150 Gb,256 graficke i 2gb rama.Ipak je to laptop,brze će ti se grijati,a jos s losom konfiguracijom to će štekat ko ludo.I koji god uzmes laptop kupi jos dodatno hlađenje,dođe nekih 25 km.Ali opet kazem zavisi od tebe,koliko ćeš ga sati dnevno koristit,koji će programi biti ukljecenii i tako...

edit:nesto ovako http://www.pik.ba/artikal/789091/laptop-acer-160gb-hdd-1gb-ram-430km-062-466-477/
Meni se ne sviđa graficka,jer me nekad pokne gamerski duh..d:

Taj acer je ok. U njemu je vjerojatno nvidia 8600m gt i vrti sve, čak i novije igre, bez pardona, samo baterija ne drži više od sat vremena. Osobno nikad nebi uzeo rabljenog hpa jer se najviše kvare, ali neznam baš ni za acera jer ima dosta loše hlađenje, a solidne konfiguracije koje se jako griju, pa ko zna kaj su ljudi radili na njima. Znam da sam ja svojeg mučio skoro 3 godine koliko ga imam (nije acer, al je ista grafa) i na kraju je grafa rekla hej. :D ali ima fora da ju malo zagrijete u peči ili fenom i ona ako imate sreće proradi. Tak da svi rabljeni laptopi sa odvojenim grafama, stariji od godinu dana su mi sumnjivi.

ma koji crni accer, uzmes lepo dell inspirion 36meseci garancija i 3 god si miran, a lap top je babaroga :)

Proizvođač : DELL
Težina : 2.6kg - 3.0kg
Ekran : 15.6" HD TruBrite (1,366 x 768)
Procesor : AMD Athlon2 Dual Core P340 2.2GHz
Memorija : 3GB DDR3
HDD : 320GB
Grafička kartica : ATI Mobility RadeonHD 4250
Ostalo : 3x USB
Ostalo : Card Reader
Ostalo : D-Sub
Ostalo : DVD/RW
Ostalo : LAN
Ostalo : Web Camera
Ostalo : WLAN

ne znam kolko je 350km-a u $$ ?

Aaaa, tek sad vidim da ispod piše koja je grafa, preloša je za bilo kaj drugo osim za surfanje i za pogledat film. Nema 512 mb kak tam piše, nego 256 i integrirana je.

Aaa, tek sad vidim da ispod točno piše koja je grafa. Ta grafa ima 256 mb, ne 512 kak piše u oglasu. Dobra je samo za pogledat film i tipkanje, niš drugo.

Prije par dana sam se nalazio u istoj situaciji gdje sam trazio laptop do nekih 300 eura , nakon tjedan dva pregledavanja oglasa , zvanja i ostalih pizdarija :) odustao sam od kupovine polovnog bez garancije te cu pricekat jos 2-3 tjedana i kupit novi sa garancijom za 500 eura.

Vecina tih laptopa u oglasniku je popravljana, u slucaju Acera znam da ga popravljaju na različite načine te da su podosta nekvalitetni ( pogotovo 5000 serija te 3000 serija za koje serviseri govore da nije pitanje dali ce krepat nego kada ce krepat) .

Neznam kako je kod vas ali na njuškalu 90 % laptopa prodaju preprodavači i uvjek je ista spika , pitam dali je otvaran kaže da samo radi čiščenja prašine (o je) , čim to čujem zahvalim se i doviđenja.

Tražio sam od Asusa, Lenova, Hp-a , Acera do Della i zakljucio da je kupovina rabljenog laptopa bez garancije bacanje novca jer kad ti crkne ploča/grafa/neki drugi dio platit češ popravak još 100 - 200 eura i na kraju ispada da sam dao 500 eura za popravljeni osrednji laptop strar 3 -4 godine.

Kod nas u HR za 550 eura se zaista vec da birati model laptopa u ducanu pa probaj ipak sakupiti (jer mislim da je kod vas nesto jeftinije) jos malo novaca jer ces se poslje lupati glavom u zid.

Ukoliko ides ipak odmah u kupovinu pogledaj si one acer aspire one sa 10 " displayem koji će ti odlično posužiti dok ne sakupiš još novaca za malo bolji prijenosnik jer 90 % njih su jeftini (kod nas manje od 200 eura sa garancijom od preko godinu dana) .

Imaju 1.6 intel atom proc, 1 gb rama , win 7 radi odlično i dolaze sa 160 gb hdd - jedini problem je što nema dvd čitač no ukoliko imaš desktop računalo uz taj laptop i usb stick problema nema.

Kakva 10" kakva 13".Bez 15",ne mogu raspoznati jel to laptop ili gameboy...:)

Ja sam svoju kupovinu obavio. :taunt Odluka je na kraju pala da uzmem Lenovo Thinkpad x100e novi sa garancijom . Kupio sam ga od jednog covjeka koji ga je dobio od tmobilea zato što je poslovni korisnik , cijena je bila odličnih 300 eura sa 1 god garancije + laptop sam dobio zapakiran :p . Nakon 3 dana testiranja mogu reč nikad više ništa osim Lenova kad su u pitanju prijenosnici.

Tipkovnica - nemam riječi odlična, na stolnom računalu imam Logitech tipkovnicu koju sam platio 200 kn i ona se nemože ni iz bliza mjeriti sa kvalitetom ove na x100 .
Produktivnost mi je porasla za 100 % , kad god ulovim vremena napišem neki tekst :)

Ekran: 11,6" rezolucija 1366x768 - jako pregledno i također odlično za pisanje teksta zato što se može postaviti 2 prozora jedan kraj drugog. U početku mi se možda činilo da je rezolucija prevelika u odnosu na veličinu ekrana ali poslje kad se naviknete je super.

Memorija -ovaj dio ću svakako nadograditi jer za sada je samo 1 gb od čega 256 uzima grafička kartica - AMD 3200hd

Procesor - jednojezgreni Neo Amd 64 1.66 Ghz - Sve aplikacije koje ja koristim rade bez greške -Photoshop,DreamWawer, Office.... Prilikom Multitaskinga dobro radi što me jako pozitivno iznenadilo.

Multimedia - 720p hd filmovi bez zastajkivanja i jako glatko ,1080p ima malih problema ali to ovisi prvenstveno o filmu tj . zahtjevnosti scena.

Baterija - oko 4 sata /office, oko 2 sata- filmovi/igre

Igre - recimo Half Life 2 radi na srednjim detaljima jako glatko

Sve u svemu za 300 Eura bolji notebook nečete pronač 5/5 :drinking

Samo da nadodam - dobio sam i originalni Office +win XP štoje genijalno:)

willowyok kaže:
It is good information about different site. There are so many site like dofollow and nofollow. The subject Laptop 350KM. There are all things that Laptop.

Jeste tako je :)

Ostaće bez linka 100% ;)

Back
Na vrh