• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomoc oko - www.delicious.com

Jokja

Legenda
Tu od
21 Srp 2010
Da li u promociji sajta vredi objavljivati sadrzaj na http://www.delicious.com ?
Jedan od popularnijih sajtova, samo nije mi bas najjasnije da li ti linkovi ista vrede u seo optimizaciji sajta? Kako uopste podici popularnost clanka? Verovatno da je vredan truda, mislim dok je toliko popularan, ali eto ako neko ima vise iskustva sa ovim sajtom neka napise svoje misljenje...

Jokja kaže:
Da li u promociji sajta vredi objavljivati sadrzaj na http://www.delicious.com ?
Jedan od popularnijih sajtova, samo nije mi bas najjasnije da li ti linkovi ista vrede u seo optimizaciji sajta? Kako uopste podici popularnost clanka? Verovatno da je vredan truda, mislim dok je toliko popularan, ali eto ako neko ima vise iskustva sa ovim sajtom neka napise svoje misljenje...

ne koristim, ali vidim da mi dosta ljudi često šalje linkove. može se dobit bar tisuću posjeta. možda malo više. a treba skupit ne znam, 15-25 savea il kak se zove.

Hvala ti na odgovoru! Ako znas nesto blize, recimo kako povecati rang clanka na tom sajtu, slobodno javi kako i sta ide...

Jokja kaže:
Hvala ti na odgovoru! Ako znas nesto blize, recimo kako povecati rang clanka na tom sajtu, slobodno javi kako i sta ide...

Kad se radi o promociji članaka na Delicious, kao i na Digg-u, Reddit-u, SU-u, oni su najidealniji za promociju članaka, blogova na engleskom jeziku.

Jedna od stvari koja može da bude od pomoći je da istražiš popularne tagove:
i objaviš članak koji odgovara nekom od popularnih tagova.

Još jedan način da utvrdiš šta je popularno je da neko vreme pratiš preko RSS članke koji redovno postaju popluarni.

Naravno poenta je da što više korisnika sačuva tvoj članak, pa ti kao i u na svakoj društvenoj mreži treba što više ljudi koji te prate i redovno čuvaju članke.

Naravno možeš da promovišeš svoje Delicious linkove na drugim društvenim mrežama, onda, na primer, ako objavljuješ i deliš neke sadržaje kao što su e-books da se u njima pozoveš na neki članak sačuvan na Delicious... U principu, zahteva dosta rada i kvalitetan sadržaj. Naravno i uticaj - možeš da proguraš link da postane popularan ako imaš dovoljan broj ljudi koji će u kratkom vremenu da ga sačuvaju.

Što se tiče vrednosti ovih linkova i pitanja vezanog da li vrede kao SEO linkovi, odgovor je da pretraživači posmatraju linkove sa društvenih mreža i bookmarking sajtova drugačije od redovnih jednosmernih backlinkova. Najvredniji linkovi su, na primer, linkovi koji neki relevantan sajt ili blog postavi u samom članku ili sadržaju strane.

Back
Na vrh