Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dozvoljava li goolge adf,ono kada se postavi skripta pa posle nekog vremena provedenog na sajtu prebaci na adf?sax kaže:
DavidVictor kaže:Artno94 kaže:A dozvoljava li goolge adf,ono kada se postavi skripta pa posle nekog vremena provedenog na sajtu prebaci na adf?
I imas li neki priejdlog za neke rekalme koje dozvoljava google da se kombinuju?
Domaci sajtovi ili strani? Ako su domaci, u startu zaboravi na google adsense.
Artno94 kaže:Domaci sajt.Meni za sad daobro ide,dobio sam dva ceka od po 200 e,a avgustovski cek 430e,misim da nije lose.Samo se bojim da ne dobijem ban zbog necega,kao sto ej to od adf.Zato pitam dal je dozvoljeno.
Zbog cega,ctr mi nikad ne prelazi 1,6.Imam dnevno preko 50 000 posjeta....DavidVictor kaže:Artno94 kaže:Domaci sajt.Meni za sad daobro ide,dobio sam dva ceka od po 200 e,a avgustovski cek 430e,misim da nije lose.Samo se bojim da ne dobijem ban zbog necega,kao sto ej to od adf.Zato pitam dal je dozvoljeno.
Hm zanimljive cifre od google adsense-a sa domacim sajtom. Sa takvom zaradom za domace sajtove ban ti je samo pitanje vremena verovatno. Ili ti mozda drzis:
blic.rs
b92.net
google.rs
vukajlija.com
sve zajedno?![]()
Artno94 kaže:A dozvoljava li goolge adf,ono kada se postavi skripta pa posle nekog vremena provedenog na sajtu prebaci na adf?
I imas li neki priejdlog za neke rekalme koje dozvoljava google da se kombinuju?
Artno94 kaže:Zbog cega,ctr mi nikad ne prelazi 1,6.Imam dnevno preko 50 000 posjeta....
sax kaže:Artno94 kaže:A dozvoljava li goolge adf,ono kada se postavi skripta pa posle nekog vremena provedenog na sajtu prebaci na adf?
Ne ako mislis na pop up u kombinaciji sa adsenseom to zaboravi...
Ako zelis da i dalje imas adsense bolje samo tuci sa njim i cuti.
Al zato mozes kao sto je viktor rekao znaci e target + pop up ili zepterads + pop up...
A ja sam vidjao da mnogi drze i adsense + etarget, mozes i tako da kombinujes, sve mislim da moze samo pop up nece da moze![]()
Artno94 kaže:Zbog cega,ctr mi nikad ne prelazi 1,6.Imam dnevno preko 50 000 posjeta....
Daj brate da li ovo mene neko zeza, jos jedan lik isto dosao nov na forumu ima 40-50 k i isto kaze da ima dosta zarade, odakle se vi stvarate ? I ne znam kako vam klikcu toliko na adsense, daj ako neces javno da kazes sajt pusti mi na pp samo da vidim kako su postavljeni oglasi i o cemu se radi :crazy
Artno94 kaže:Imam vise sajtova ,nije samo jedan u pitanju...
Artno94 kaže:DavidVictor kaže:Artno94 kaže:A dozvoljava li goolge adf,ono kada se postavi skripta pa posle nekog vremena provedenog na sajtu prebaci na adf?
Domaci sajtovi ili strani? Ako su domaci, u startu zaboravi na google adsense.
Domaci sajt.Meni za sad daobro ide,dobio sam dva ceka od po 200 e,a avgustovski cek 430e,misim da nije lose.Samo se bojim da ne dobijem ban zbog necega,kao sto ej to od adf.Zato pitam dal je dozvoljeno.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke