• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Pomoc oko plugin-a

konte29

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2010
Radim sajt za jednog prevoznika i potrebno mi je nesto poput reda voznje na http://lasta.rs/o-nama/ (desna kolona).
Vidim da je sajt radjen u wordpress-u, ali bi mi i odgovaralo ako postoji nesto slicno za joomlu

Pokusavam da pronadjem koji je plugin u pitanju ali mi ne ide.
Moze li mi neko pomoci oko ovog plugina ili mi predloziti neki slicni.

Hvala

Joomla je , sto se pluginova tice, puno siromasnija od Wordpressa. Zato ja preferiram WP.

Da ne otvaram novi topic, zna li neko koji je ovo plugin:

Dy41KQ6.png

i zasto na mom sajtu kad lajkam ne iskoci ovo pa da lijepo se moze i sherati. I moze li ovakvo nesto biti na nasem jeziku?

Kad sam stavljao taj button na sajt, nisu uopce imali share button, pa sam kontao da su ga ukinuli. Pocetnicko pitanje ali eto sta ces.

Back
Na vrh