• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomoc oko partnerstva?

dado4 kaže:
Mrxula kaže:
dado4 Na drugom kanalu sam postao partner sa QuizQroup !! :D Sad cu da vidim kakvi su ! Kad udjem u podesavanja kanala pise mi : Quiz Group Aggregator jer to fake ili treba da pise samo QuizGroup?

Nije fake, treba da piše Quiz Group Aggregator :)
Na koji način te isplaćuju ?

Nzm . Kad sam apply izabrao sam webmoney . Mislim da nemoze putem bank transfer . Nisu mi poslali preko maila njihov dashboard...

Mrxula kaže:
dado4 kaže:

Nzm . Kad sam apply izabrao sam webmoney . Mislim da nemoze putem bank transfer . Nisu mi poslali preko maila njihov dashboard...

Ja sam partner sa njihovom podmrežom i isplaćuju me preko paypal-a. Isplaćuju i putem bank transfera ali je prag za isplatu 1000$ :) pa se nadam da si provjerio koji ti je najbolji način isplate :)
QuizGroup još uvijek nema dashboard :)

dado4 kaže:
Mrxula kaže:

Ja sam partner sa njihovom podmrežom i isplaćuju me preko paypal-a. Isplaćuju i putem bank transfera ali je prag za isplatu 1000$ :) pa se nadam da si provjerio koji ti je najbolji način isplate :)

Nemogu da najdem isplatu preko Banke . Gde mogu to da promenim. Kad nakupis nekliko $ kako trazis da te isplate ?

Mrxula kaže:
dado4 kaže:

Nemogu da najdem isplatu preko Banke . Gde mogu to da promenim. Kad nakupis nekliko $ kako trazis da te isplate ?

Automatski me isplaćuju svakog mjeseca kada zaradim više od 30$. Kada sam aplicirao za partnerstvo sa njihovom podmrežom odabrao sam paypal. Postojala je i opcija WebMoney i Bank Transfer. Pošalji im mail i pitaj da li možeš promjeniti način isplate ali ne očekuj da ti brzo odgovore :)

dado4 kaže:
Mrxula kaže:
dado4 Na drugom kanalu sam postao partner sa QuizQroup !! :D Sad cu da vidim kakvi su ! Kad udjem u podesavanja kanala pise mi : Quiz Group Aggregator jer to fake ili treba da pise samo QuizGroup?

Znaci da nemoze da se isplacuje putem bank transfera?

dado4 kaže:
marezmaj kaže:
Mene zanima mreza kojoj ne smeta ( "Видео је блокиран у неким земљама." "Подудара се са садржајем треће стране.") , koja isplate placa u cekovima jer u Srbiji kapiram ne moze pay pal , i trece da su im smesni uslovi tipa malo pregleda na dan.. listam redom mreze, slabije znam engleski, a ne bih da pokusavam kod svake ne znajuci hoce li posle da me zeznu godinu dana npr, zbog copyright sadrzaja..

Freedom isplaćuje putem paypal-a. QuizGroup je ruska mreža a ruske mreže uglavnom ne brinu zbog copyright sadržaja. Isplaćuju putema PayPal-a, WebMoney i bank transfers. Imaju slabu podršku i nemaju dashboard tako da im je jedina dobra strana to što dozvoljavaju copyright sadržaj.
Creative Nation isplata : ( PayPal, Western Union , Bank Account ). Dozvoljavaju copyright sadržaj jer njihovi najveći partneri uglavnom objavljuju fudbalske snimke:
https://www.youtube.com/user/TheClaudiojp/videos
https://www.youtube.com/user/ieraHDTV/videos
tako da ni ti vjerovatno ne bi imao problema. Mana CN je ta što imaju pravilo da ako dobiješ 1 strike ili imaš 33% sadržaja sa "matched third party content" automatski ti smanjuju revshare sa 90% na 50%.
Od ostalih mreža sa malim uslovima imaš AwesomenessTV ( nemaju uslove za ulazak u mrežu) i par gaming mreža koje traže 100 dnevnih pregleda.

Znaci videcu da izaberem izmedju QuizGroup i Creative Nation ..

1. Da li CN mogu da smanje i ispod 50% zarade?
2. Koliko traje ugovor sa QuizGroup i kakvi su njihovi uslovi za ulazak ,malo pregleda mesecno, i kolika je najmanja suma za podizanje novca?
3. Da li posto sam iz Srbije mogu da izaberem opciju paypal (posto sam cuo da ima i u Srbiji), ako ne kako onda da mi salju ako izaberem QuizGroup a kako Creative Nation.. imam iskustva sa Adsensom jer su mi slali onaj cek sa kojeg sam prebacivao na devizni racun

marezmaj kaže:
dado4 kaže:
Freedom isplaćuje putem paypal-a. QuizGroup je ruska mreža a ruske mreže uglavnom ne brinu zbog copyright sadržaja. Isplaćuju putema PayPal-a, WebMoney i bank transfers. Imaju slabu podršku i nemaju dashboard tako da im je jedina dobra strana to što dozvoljavaju copyright sadržaj.
Creative Nation isplata : ( PayPal, Western Union , Bank Account ). Dozvoljavaju copyright sadržaj jer njihovi najveći partneri uglavnom objavljuju fudbalske snimke:
https://www.youtube.com/user/TheClaudiojp/videos
https://www.youtube.com/user/ieraHDTV/videos
tako da ni ti vjerovatno ne bi imao problema. Mana CN je ta što imaju pravilo da ako dobiješ 1 strike ili imaš 33% sadržaja sa "matched third party content" automatski ti smanjuju revshare sa 90% na 50%.
Od ostalih mreža sa malim uslovima imaš AwesomenessTV ( nemaju uslove za ulazak u mrežu) i par gaming mreža koje traže 100 dnevnih pregleda.

Znaci videcu da izaberem izmedju QuizGroup i Creative Nation ..

1. Da li CN mogu da smanje i ispod 50% zarade?
2. Koliko traje ugovor sa QuizGroup i kakvi su njihovi uslovi za ulazak ,malo pregleda mesecno, i kolika je najmanja suma za podizanje novca?
3. Da li posto sam iz Srbije mogu da izaberem opciju paypal (posto sam cuo da ima i u Srbiji), ako ne kako onda da mi salju ako izaberem QuizGroup a kako Creative Nation.. imam iskustva sa Adsensom jer su mi slali onaj cek sa kojeg sam prebacivao na devizni racun

1.Ne nemogu.
2.Stvarno neznam koliko traje ugovor ,ja sam postao partner za manje od 5 minuta :D,i pre nego sto postanes partner sa njima moras biti na socialblade-u mislim da vidis koliko imas pregleda i to i da budes minimum d kategorija.Za Bank Transfer je minimum 1000$.
3.Mozes da izaberes opciju PayPal ali nema sanse da te isplate.Za CN je minimum 75 $ za Bank Transfer,za Paypal 1$ i za Western Union je 250& min.

Dok sam koristio adsense, imao sam tv karticu preko koje sam mogao da gledam tv na kompu, i uz pomoc program sam snimao neke golove sa utakmica JSL.. zanima me zasto kada snimim jedan gol od 1min, moze da se unovci , a drugi gol iste minutaze ne moze ;/ ?

marezmaj kaže:
Dok sam koristio adsense, imao sam tv karticu preko koje sam mogao da gledam tv na kompu, i uz pomoc program sam snimao neke golove sa utakmica JSL.. zanima me zasto kada snimim jedan gol od 1min, moze da se unovci , a drugi gol iste minutaze ne moze ;/ ?

Takav problem sam ja imao. Ako kacis utakmice ,bolje ti je partnerstvo.Moze se odmah monetizovati klip i vise ces zaraditi.Ja kacim WC 2014 i nemam content ID ili problem sa monetizacijom. Partner sam sa Zoomin.Tv ,oni imaju vezu sa Fifom i zato nemam tih problema. Mene su isplatili prosli mesec :D

Mrxula kaže:
marezmaj kaže:

Takav problem sam ja imao. Ako kacis utakmice ,bolje ti je partnerstvo.Moze se odmah monetizovati klip i vise ces zaraditi.Ja kacim WC 2014 i nemam content ID ili problem sa monetizacijom. Partner sam sa Zoomin.Tv ,oni imaju vezu sa Fifom i zato nemam tih problema. Mene su isplatili prosli mesec :D

Mozes da mi malo objasnis oko Zoomin.Tv partnerstva uslovi, isplata, koliko traje ugovor :) ? Dvoumim se izmedju njih i QuizGroup, mada kazem ti i ja tako ubacujem golove nase lige.. da li bih mogao da ubacujem i golove spanske, engleske.. ? I da li je isplata preko bank transfera direktno na devizni racun? Posto paypal ne moze u srbiji -_- I kako da nabavim autorska prava za nesto :) ?

marezmaj kaže:
Mrxula kaže:

Mozes da mi malo objasnis oko Zoomin.Tv partnerstva uslovi, isplata, koliko traje ugovor :) ? Dvoumim se izmedju njih i QuizGroup, mada kazem ti i ja tako ubacujem golove nase lige.. da li bih mogao da ubacujem i golove spanske, engleske.. ? I da li je isplata preko bank transfera direktno na devizni racun? Posto paypal ne moze u srbiji -_- I kako da nabavim autorska prava za nesto :) ?

Vidi onu moju temu! Ako hoces da postanes sa zoomin.tv,nemoj da apply preko njihovog sajta,nego preko subnetwork Exposure Network,preko njih ce te 100% primiti! Da direktno na devizni racun(IBAN,SWIFT),Sve stavljaj samo nemoj Englesku i Nemacku,mozes dobiti copyright.

Mrxula pisao sam ti na pm da ne mracim ljude ovde :) samo me zanima jel zna neko kako da prekinem vezu izmedju kanala i goolge + pre je bilo lako kada unesem url ime kanala pitaju jel hocu da prekinem, sada mi sve kontra i ne moze

marezmaj kaže:
Mrxula pisao sam ti na pm da ne mracim ljude ovde :) samo me zanima jel zna neko kako da prekinem vezu izmedju kanala i goolge + pre je bilo lako kada unesem url ime kanala pitaju jel hocu da prekinem, sada mi sve kontra i ne moze

Od sad ne moze da se diskonektuje kanal sa google plus. Ne mozes komentarisati i jos nekih opcija,ako nemas google plus. To je odavno yt promenio.
Ja sam se vec navikao,a i mnogim youtuberima se svidja :)

Jel moze neko da mi kaze sve o QuizGroup mrezi,zeleo bih da postanem partner sa njima? Partner sam sa adsensom ali od njih nema go ... Imam 2,3 klipa koji imaju preko 300.000+ pregleda i stoji im ono ,,Match Third Party Content,, ..Klipovi su vidljivi u svetu,i sve je normalno samo sto nece da se monetizuju a to me bas nervira!? Isto problem sa adsensom je taj sto neki obican klip za koji imam prava nece da mi se monetizuje samo se pojavi crni uvicnik ili onaj zeleni dolar stoji na ,,znaku pitanja,, (?) Kada bih postao partner sa ovom mrezom da li bi ti klipovi bili monetizovani i da li bi u buducnosti imao slicne probleme sa QuizGroup-om? Da li bi mi oni pravili problem prilikom isplate.Nisu svi klipovi moji,naprotiv kacim dosta tudjih ali oni prolaze ,,normalno,, tj. nemam toliko problema sa copyrightom sem na ta 2,3 klipa. Molim samo clanove koji su partneri sa ovom mrezom da mi napisu odgovore!? Pozdrav.

Back
Na vrh