• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Pomoć oko izrade sjta

saramara

Novi član
Tu od
17 Svi 2012
Poštovani prijatelji marketari !!!!

Imam molbu za ljude koji se bolje razumiju od mene oko izrade sajta.

Sa prijateljem krećem u izradu sajta koji će se baviti popustima i kuponima, na principu crnog jajeta u Hrvatskoj ili kupikupon u BiH. Namjeravao sam uraditi taj sajt u WP, sa kojim se snalazim prilično dobro, iako imam problem sa HTML-om tu sam tanak k'o lizalo.

moja dilema je sljedeća:

Koliko se kvalitetno može uraditi takav sajt u Wordpress-u ? Kad kažem kvalitetno znači da liči na nešto na oko ništa spektakularno ali da služi svrsi.

Takodjer me interesuju još dvije stvari.

Prva je ako ja imam 10 ponuda i svaka ima counter na sebi dokada traje ista, kako se to rješava ? Znači 1 ponuda završava 5. januara, druga 12-og, treća 26-og kojim se to plugin-om rješava ? Da svaki counter bude unutar teksta i da posebno odbrojava za svaku ponudu.

Koji plugin se koristi za slajder na vrhu sajta gdje bi se vrtile aktuelne ponude ?

Hvala puno na odgovorima i pomoći oko izrade sajta.

Hvala na pomoći pričao sam sa nekim "stručnjacima" pa sam bio malo pesimističan

Baš sam i ja mislio pobacati nekakve linkove sa gugla, jer ih ima masu :)

Takvi kuponski sajtovi se zovu groupon sajtovi, jer je groupon prvi (?), nisam siguran, ali je sigurno najpoznatiji takav sajt.

Probaj guglati i groupon clone script i takve stvar, ne mora to biti wordpress.

Inače, dobro će vam doći da naučite malo HTML-a, to ti je osnova osnove za internet, skoro kao abeceda, ali sama ideja ti je bezveze, nećete puno napraviti s takvim sajtom (što se tiče novaca).

Back
Na vrh