• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pomoc oko bloga!!!

raki

Član
Tu od
21 Pro 2009
Pre nedelju dana sam napravio blog onako cisto radi zabave da vidim kako ide.
Prijavio sam se na Adsense i okacio oglase i sve super medjutim sada sam primetio da na google nema mog bloga uopste presao sam sve stranice koje je izbacio i nema me!?
U cemu je problem?? ja se slabo razumem i nije mi sad bas najjasnije gde sam zabrljao

Pa jel ga bilo pre na google-u ??? Ako jeste onda si dobio ban od googla ako nije onda nisi jos indexiran od strane google bot-a ... da bi bio indexiran moras da imas linkove sa drugih sajtova koji vode ka tvom sajtu (te linkove dobijas link building-om) ... za vise informacija idi u SEO podforum i detaljno i pazljivo procitaj sve teme tamo ;)

Pozzz

Black Dragon kaže:
Pa jel ga bilo pre na google-u ??? Ako jeste onda si dobio ban od googla ako nije onda nisi jos indexiran od strane google bot-a ... da bi bio indexiran moras da imas linkove sa drugih sajtova koji vode ka tvom sajtu (te linkove dobijas link building-om) ... za vise informacija idi u SEO podforum i detaljno i pazljivo procitaj sve teme tamo ;)

Pozzz

meni je tribalo 2 tjedna dok me google indexira a ima dotad sam već natuka 100-injak linkova ka sajtu (da, bili su dofollow), tako da ne brini, treba vremena malo.

U jbt rovad sta si ti radio ta dva tjedna ??? Samo stavis link na neki social bookmark sajt i budes indexed za 1-2 dana ;)

Ali ista je stvar dal ces da budes indexiran danas ili za 5 dana ... vazno je da dodjes gde si krenuo, na prvu stranu google-a

edit by blogex: dragon upozorenje zbog psovanja

Pa nije bio to i jeste problem!Necu ovaj blog da radim ozbiljno ali cisto zelim da ga vidim na googlu pa makar i na 50 str da znam da to sve radi:busted pa onda da pocnem ozbiljno jer se na praksi najbolje uci od teorije malo vajde ima. pa kad uspem onda slavlje:drinking
Tako da mi nije jasno gde je na googlu?

raki kaže:
Pa nije bio to i jeste problem!Necu ovaj blog da radim ozbiljno ali cisto zelim da ga vidim na googlu pa makar i na 50 str da znam da to sve radi:busted pa onda da pocnem ozbiljno jer se na praksi najbolje uci od teorije malo vajde ima. pa kad uspem onda slavlje:drinking
Tako da mi nije jasno gde je na googlu?

Ukucaj na google-u http://ime-bloga.com i ako je indexiran prikazace ti.

Pa onda nije indeksiran ... da bi bio indexiran moras da imas linkove sa drugih sajtova koji vode ka tvom sajtu (te linkove dobijas link building-om) ... za vise informacija idi u SEO podforum i detaljno i pazljivo procitaj sve teme tamo

Ako se radi o Wordpress blogu (znaci NE wordpress.com, nego .org), onda postoji mogucnost da nisi pod 'Privacy' namjestio da ti blog bude vidljiv u trazilicama.

Mislim da je u pitanju blogspot, raki stavi ime bloga u signature ovde na sajtu i odradi 5-6 bookmarkova na jacim sajtovima i vec sutra ce ti biti indexiran sajt.

Moj blog nema niti jedan link sa drugih stranica, pa je svejedno indeksiran.Ako već nisi,pokušaj ići na "pošaljite svoj sadržaj Google-u" i add your url, pa pričekaj koji dan.

Nisam siguran ali mislim da sam stavio link u potpis!
Imao sam nekih problema pa kasno odg! Cim nadjem vremena idem opet da citao SEO podforum citao sam jednom ali mi nije bilo najjasnije.....
Evo imate link pa pokusajte da ga nadjete ili neki savet, znam da nije neki ali to je moj pocetak da vidim da li i kako sta radi..

Mozda google treba vremena dok ucita taj blog posto svaki dan se prave novi forumi, sajtovi, blogovi... pa mozda nemoze sve odjednom da zapamti... sajt ce ti biti medju prvima, ako je posecen, a ako nije onda ce biti ono na 3-4 strani..

Black Dragon kaže:
U jbt rovad sta si ti radio ta dva tjedna ??? Samo stavis link na neki social bookmark sajt i budes indexed za 1-2 dana ;)

Ali ista je stvar dal ces da budes indexiran danas ili za 5 dana ... vazno je da dodjes gde si krenuo, na prvu stranu google-a

edit by blogex: dragon upozorenje zbog psovanja

Ma 1 dan max :crazy_grin

raki kaže:
Prijavio sam se na Adsense i okacio oglase i sve super medjutim sada sam primetio da na google nema mog bloga uopste presao sam sve stranice koje je izbacio i nema me!?
U cemu je problem?? ja se slabo razumem i nije mi sad bas najjasnije gde sam zabrljao

Kucaj u google site:http://yugoautomobili.blogspot.com DEBELA NULA 0 zato te i nema na google :D

Posete su ti problem alexa ti je na 23.550.000 i PR0 dali si imao 100 poseta na sajtu max :)

ivansb89 kaže:
Ma 1 dan max :crazy_grin

raki kaže:

Kucaj u google site:http://yugoautomobili.blogspot.com DEBELA NULA 0 zato te i nema na google :D

Posete su ti problem alexa ti je na 23.550.000 i PR0 dali si imao 100 poseta na sajtu max :)

kakve veze ima Alexa i sa cim kao i PR?

raki kaže:

Pa nema ga zato sto nije indexiran znaci google bot uopste nije nasao njegov sajt jer verovatno nema linkova ka njemu a i ako ima mozda jos nije naisao na njih ... I stvarno kakve veze ima PageRank Alexa rank/posete sa tim dal je sajt indexiran ili ne ... stvarno nemoj siriti tako glupe dezinformacije :sigh

raki kaže:
Nisam siguran ali mislim da sam stavio link u potpis!
Imao sam nekih problema pa kasno odg! Cim nadjem vremena idem opet da citao SEO podforum citao sam jednom ali mi nije bilo najjasnije.....
Evo imate link pa pokusajte da ga nadjete ili neki savet, znam da nije neki ali to je moj pocetak da vidim da li i kako sta radi..

Sajt ti je indexiran na google-u sad sam proverio, iako nemash nijedan link ka tvojoj stranici, taj link shto si stavio u potpisu izgleda da googlov bot josh nije obishao stranice gde si postovao, imash dosta metoda link buildinga koje je dbomestar objasnio u temi https://internetzarada.org/seo-link-building-serijal-t-408.html pa se polako upoznaj sa jednom po jednom i obavezno pre toga nauci shta je anchor text. pozz

vazi idem ja da strebam! Samo mi reci a kako si ti proverio da je to indeksirano?

Back
Na vrh