• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Pomoc hitno!!!

bojan_kg

Član
Tu od
17 Srp 2009
Obzirom da na blogu imam vise stranica,interesuje me kako da kad napisem novi post,ne ide na Home Page(Pocetnu stranicu),nego na tu stranicu za koju ja hocu post da napisem???

I dali neko zna kako da na blogu napravim kategorije,npr. ovako nesto:

A
B
C
D
i tako do Z?Znaci nije bitno kako,samo da bude redom od slova A-Z.!!!
Nadam se da ce mi neko pomoci.

Unapred zahvalan!!!

uopće mi nije jasno što ti uopće pitaš, a još manje mi je jasno zašto si to pitao u forumu "Google Adsense"...

Hellas kaže:

Hvala puno brate moj,a jel znas mozda ovo???Pazi ovako..

Na blogu imam par stranica,i sad ocu da napisem post za drugu stranicu,a ne za home page.
Znaci kad napisem novi post da ga objavim na drugu stranicu,a ne na pocetnu...
Nadam se da nisam dosadan,inace se drzim one ko pita ne skita,salim se malo,
googlao sam,ali to nikako nisam mogao da nadjem!!!

bojan_kg kaže:
Hellas kaže:

Na blogu imam par stranica,i sad ocu da napisem post za drugu stranicu,a ne za home page.

to je nemoguce koliko ja znam..trebao bi ovaj bar za kategorije prebacit gore da bude kao onaj menu bar ..i onda bi ti se postovi prikazivali na pocetnoj stranici i u toj kategoriji..nadam se da si skuzio

bojan_kg kaže:
Hellas kaže:

stavi datum da bude neki stariji pa će post otić iza

Davor85 kaže:
bojan_kg kaže:
Hellas kaže:

stavi datum da bude neki stariji pa će post otić iza

Ok. Probacu,hvala u svakom slucaju!!!

Moze i na bloggeru to sto hoces.

Sad da ne idem u detalje moras znati html i css da bi to mogao izvesti...

Tebi treba Static frontpage opcija na bloggeru. Znaci da je jedan tekst uvijek na pocetku kad se otvori stranica, a postovi pice u kategorije, te kategorije se mogu otvoriti iz sidebara.

Da bi to postigao mozes uraditi ovo
http://tools.devshed.com/c/a/Blog-Help/Setting-a-Static-Front-or-Main-Page-in-Blogger/

Takodje mozda mozes postaviti jedan tekst da bude sticky, i prikazati samo 1 post na pocetnoj stranici, sto znaci da ce biti samo sticky post tamo. E sad ja nisam radio sa bloggerom jedno 4 godina pa se ne sjecam najbolje sta moze, a sta ne moze.

Back
Na vrh