• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Wordpress Pohvala SpawneR-u

adikcija

Iskusan lik
Tu od
23 Lip 2013
Bok,

činilo mi se da je nekad bila ta rubrika, ali je ne mogu naći, pa eto više tematski locirano.

Želio bih pohvaliti SpawneR-a. Preporučio sam ga mojoj prijateljici da joj sredi WP koji je sama slagala (pa je ispalo kako je ispalo).

Recimo samo da mu je na honorar dodala 50% jer je bila oduševljena.

Uglavnom, ako trebate nekoga da vam sredi WP, a ne možete si priuštiti mene (a to na ovome forumu rijetko tko može), SpawneR vam je pravi odabir.

Adikcijo kralju do kada ćeš ostati neracionalni egomanijak. Iako generalno takav tip likova me inspiriše i realno gotivni su mi, jer i ja znam biti, ali ti ga pretjera, 'em šegrt, 'em ja poklanjam svoje prvo mjesto, 'em nema neko para da mu složiš wordpress. Ajde ajdee.

Moderatori, morao sam reagovati, jače od mene bilo. :3

i_see_fire kaže:
Adikcijo kralju do kada ćeš ostati neracionalni egomanijak. Iako generalno takav tip likova me inspiriše i realno gotivni su mi, jer i ja znam biti, ali ti ga pretjera, 'em šegrt, 'em ja poklanjam svoje prvo mjesto, 'em nema neko para da mu složiš wordpress. Ajde ajdee.

Moderatori, morao sam reagovati, jače od mene bilo. :3

Zauvijek. Probao sam se promijeniti, upao u probleme, dugove... ne isplati se ne biti neracionalni egomaniak. Ako me razumješ...

Pre svega hvala Adikcija do neba, nema reci kojima bi opisao kolika mi je cast. Takodje hvala i Lakisiii!

Kažem ti da je super stvar biti egomanijak, ali postoji granica poslije koje to postaje užasno iritantno, a ti si tu granicu davno prešao. Sjećam se tvog posta sa onim šegrt fazonom i koliko je ustvari bio 'odvratan' u trenutku čitanja da sam se naježio. I čini se da nisi u mogućnosti nijedan post napisati, a da u isto vrijeme ne radiš samopromociju u istom, pa čak ni ova sjajna pohvala nije mogla proći bez toga.

Tek sam sada skontao ko je Spawner (pamtim ga po slici samo) i jako mi je drago zbog dečka, jer sam primjetio koliko se dečko trudi i radi i siguran sam da će kroz par godina postati profi ako se okrene ozbiljnijim stvarima, jer sam primjetio da je jako mlad ušao u ovo i budućnost je pred njim.

Usput Adikcijo, mislim da nisi svjestan koliko ljudi na ovom forumu su u mogućnosti platiti cijenu tvog rada.

Prvo svaka cast SpawneR na uspjesno obavljenom poslu.Pozitivna ocjena od klijenta je najbolji nacin za sticanje novih poslova ;)

Adikcija, posto si stariji od mene pokusati cu ovo na pristojan nacin da kazem.(No hard feelings)

Ja ne znam sta ti radis ovdje po forumu.Trollas, pokusavas steci neku dobru reputaciju na osnovu price ili nesto trece ?
Cuj ti preskup za setup WP-a.Pa kakav ti to setup mislis raditi?Neki "Gold Edišn" Setup ili nesto slicno ?
Uostalom, ti da si toliko dobar, koliko pricas da jesi, sigurno ne bi ovdje spamao forum sa nekakvim lijevim stvarima (strucnjak za stikle,jako sexy itd...).I na WM forumu si isto poceo, ali tamo nisu prihvatili "strucnjaka za stikle", pa si dobrovoljno sam napustio forum.

Nemoj da mislis nista lose, ali jednostavno ostavljas takav utisak na mene.I da ovo nije nikakav vid revansa za moj post na natjecanju ;)

Pozdrav

belmo996 kaže:
Uostalom, ti da si toliko dobar, koliko pricas da jesi, sigurno ne bi ovdje spamao forum sa nekakvim lijevim stvarima (strucnjak za stikle,jako sexy itd...).I na WM forumu si isto poceo, ali tamo nisu prihvatili "strucnjaka za stikle", pa si dobrovoljno sam napustio forum.

Hvala. Ali svrha ovog foruma je da ljudi istražuju i razmijenjuju znanja o tome kako zaraditi preko neta. Ja sam u jednome trenutku odlučio zatvoriti obrt i početi programirati za plaću. "Stručnjak za štikle" je bila moja ulaznica u svijet ozbiljnih programera.

Jako.sexy ... pa ako od toga nešto bude, budeš vidio.

i_see_fire kaže:
Usput Adikcijo, mislim da nisi svjestan koliko ljudi na ovom forumu su u mogućnosti platiti cijenu tvog rada.
Pa ako si zainteresiran da me plaćaš za rad, javi mi se ;)

Back
Na vrh