• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

Skipper kaže:
Onda su mog drugara zeznuli jer on ima mesečno održavanje deviznog računa.
Hvala za info ;)

Otvaranje i mesecno odrzavanje samo deviznog racuna koliko ja znam je besplatno ali mesecno odrzavanje virtual visa kartice tj.deviznog racuna povezanog sa virtual visa karticom se placa a to zavisi od banke do banke.

hajro2 kaže:
goran89 kaže:
Ja sam danas odneo cek u banku Intesu,posto tamo imam otvoren devizni, 125e je u pitanju

moram da cekam 30 dana, bar je tako rekao lik koji radi
inace cini mi se da ima iskustva sa tim, jer nista nije pitao, samo trazio licnu i karticu od deviznog, i rekao da dodjem za 30 dana

uzeli su 2.70e za sebe
Da si otisao u Unicredit, isplatili bi ti odma.
began kaže:
Evo danas unovcen cek:king,banka Unicredit filijala Zenica,do 250$ unovcavaju na licu mjesta,a ako je cek preko 250$ salju na provjeru od 40 dana,i morate imati racun,i sluzbenica mi je rekla da su provzije vece ukoliko cek ide na provjeru,a ovako mi je uzela 5Km.
Ako je veci od $250, uzimaju proviziju od 2% bez obzira jel cek $251 ili $25.000
Ako je ispod $250, isplata odmah i provizija od 5km

Meni su opet uzeli dodatnih 50€ u Unicredit.

Znaci svaki cek iznad 300€ se naplacuje dodatnih 50€ od inostrane banke, stoga ako imate cekove vece od 300€ ne isplati se nositi tamo.

nike kaže:
hajro2 kaže:
Da si otisao u Unicredit, isplatili bi ti odma.
Ako je veci od $250, uzimaju proviziju od 2% bez obzira jel cek $251 ili $25.000
Ako je ispod $250, isplata odmah i provizija od 5km

Znaci svaki cek iznad 300€ se naplacuje dodatnih 50€ od inostrane banke, stoga ako imate cekove vece od 300€ ne isplati se nositi tamo.
Au brate evo i meni su 50€ uzeli, jel ima neko ko dize u nekoj drugoj banci cekove vece od 300€, da li uzimaju sve banke tih dodatnih 50€ ili samo Unicredit?
Pa majke im ga gladne , platio im proviziju unaprijed neku, jos sad deru i sa tih 50€

hajro2 kaže:
nike kaže:

Au brate evo i meni su 50€ uzeli, jel ima neko ko dize u nekoj drugoj banci cekove vece od 300€, da li uzimaju sve banke tih dodatnih 50€ ili samo Unicredit?
Pa majke im ga gladne , platio im proviziju unaprijed neku, jos sad deru i sa tih 50€

Ja sam se vratio u NLB, kod njih je 3 %, a od skora su uveli nekih dodatnih 10€, odnio sam tamo 3 ceka, pa cekam da isplate.

Odem danas u banku da unovčim ček i kada mi je službenica banke dala da se potpišem na čeku ja BUDALA :mad pogriješim liniju za potpis, umesto gore ja se potpišem na neku donju crtu. E, sad ne zna ni ona hoće li da prime ček ili ne... Uglavnom mi je isplatila novac i rekla ako ne odobre da će me kontaktirati da ga refundiram :sigh

SaleBNboy kaže:
Odem danas u banku da unovčim ček i kada mi je službenica banke dala da se potpišem na čeku ja BUDALA :mad pogriješim liniju za potpis, umesto gore ja se potpišem na neku donju crtu. E, sad ne zna ni ona hoće li da prime ček ili ne... Uglavnom mi je isplatila novac i rekla ako ne odobre da će me kontaktirati da ga refundiram :sigh

Ako ne prodje cek troskovi ino banke su 40e sto znaci da onaj kome cek nije prosao mora da plati te troskove.

Aj molim vas da neko pogleda, da li mu je naplacen cek koji je izdat 25.07.2013.
Moj nije, ali sam ga i dosta kasnije odneo u banku nego sto inace nosim, pa da vidim jel to ima veze sa isplatom, vreme kada se preda

ciprijani kaže:
Aj molim vas da neko pogleda, da li mu je naplacen cek koji je izdat 25.07.2013.
Moj nije, ali sam ga i dosta kasnije odneo u banku nego sto inace nosim, pa da vidim jel to ima veze sa isplatom, vreme kada se preda

Nije jos naplacen, odnio ga u banku prije 7 dana..

evo meni su onaj ček što je kasnio (ožujak, 3) vratili i platio sam puni iznos čeka plus 25€... Iz googlea kažu da će poslat novi i da ću biti u minusu tih 25€ jer banka sebe uvijek naplati... :D

SaleBNboy kaže:

Evo da odgovorim sam sebi :)
Danas udjem na Adsense i vidim odobren ček (check cleared) :drinking a bio sam siguran da ću vratim pare :) . Nego, sledeći ček će da mi bude oko 200 € i moraće da ostane mjesec dana na provjeri i pitao sam službenicu zašto na čekove veće od 300 € uzimaju 50 € + usluga (provizija), ona mi kaže da za to prvi put čuje i da bi mi isto odbijali bez obzira na veličinu iznosa na čeku ( 2.5 €) :wtf1 . Radi se o UniCredit Banci. E, sad možda ni ona nije najbolje upućena u sistem, ko će ga znati? Sad ne znam da li da čekove nosim tamo da otvaram račun ili da nosim u neku drugu banku?

SaleBNboy kaže:
Danas udjem na Adsense i vidim odobren ček (check cleared) :drinking a bio sam siguran da ću vratim pare :) . Nego, sledeći ček će da mi bude oko 200 € i moraće da ostane mjesec dana na provjeri i pitao sam službenicu zašto na čekove veće od 300 € uzimaju 50 € + usluga (provizija), ona mi kaže da za to prvi put čuje i da bi mi isto odbijali bez obzira na veličinu iznosa na čeku ( 2.5 €) :wtf1 . Radi se o UniCredit Banci. E, sad možda ni ona nije najbolje upućena u sistem, ko će ga znati? Sad ne znam da li da čekove nosim tamo da otvaram račun ili da nosim u neku drugu banku?
Kod mene, ma koliki iznos na ceku bio uzimaju mi proviziju od 300dinara, i nikad nisu pravili bilo kakav problem, stim sto do februara su isplacivali odmah, a posle februara je uvedena provera pa je moralo da se ceka nekih 15-25dana

optimista kaže:
Kod mene, ma koliki iznos na ceku bio uzimaju mi proviziju od 300dinara, i nikad nisu pravili bilo kakav problem, stim sto do februara su isplacivali odmah, a posle februara je uvedena provera pa je moralo da se ceka nekih 15-25dana

@optimista - U koju banku dajes cekove na unovcavanje? Ja u Komercijalnoj moram da cekam 6-7 nedelja, i planiram da se maknem odatle.

SaleBNboy kaže:
SaleBNboy kaže:

Ja iz Unicredit presao u Sparkasse. Kod njih ta provizija sto ino banka uzima nije 50€ nego 15€

I ne placa se unaprijed nikakva provizija banci, kao u Unicredit.

rigor04 kaže:
optimista kaže:

@optimista - U koju banku dajes cekove na unovcavanje? Ja u Komercijalnoj moram da cekam 6-7 nedelja, i planiram da se maknem odatle.

Hmmm, jel se jos nekome promenio AdSense panel ?

Sada ne mogu da se snadjem lepo u payments delu...

Nema vise ono da se vidi check cleared, nego sada pise nesto : Aug 26 Automatic payment: Check. 07*5*4**0. Status: Paid (9/19/13)

Sto bi trebalo da znaci da je cleared 19.09. a samo sada izbacuje ovo paid ako je to to, molim neka mi neko potvrdi da znam da li je to to sada ili uopste nije naplacen i ceka se jos...

Moja zarada preko ljeta je opala 60%,inace adsense je na youtubeu,ako moze neko objasnjenje.

Pozdrav za sve, volio bi da mi neko napise ukoliko je imao iskustva sa sledećom situacijom.
Dobio sam Google Adsense cek, nije neka vrijednost ali i nesto sitno zaraditi nije na odmet u danasnjoj situaciji u drzavi. Cek sam predao na provjeru inkaso ko i do sad sto sam radio, proslo je 22 dana, na google adsense akauntu tamo na placanjima ispisano mi je da je cek isplacen, 18. septembra, ali u banci kaze mi gospođa na šalteru da nema ništa, danas je 24 sep. i znaci 22 dana je proslo od kako sam ga predao, interesuje me dali bi moglo sta da zezne i koja je procedura, google je napisao da je cek cleared a na banci nema nista. Dali je se nekome nesto slicno desilo i do čega je, mozda da jos cekam, ili je ovo propalo ? :roll: Hvala

Back
Na vrh