• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

placanje preko interneta

lavica74

Novi član
Tu od
21 Lip 2010
Zdravo svima, evo i mene pocetnika u internet marketingu! :waving

Drago mi je sto sam ovde sa vama jer mislim da mogu puno stvari da naucim a i da podelim svoje znanje i iskustva.

Jedno pitanjce: Koje su najbolje opcije za kupovinu preko interneta? Ja imam visu virtuon.

Hvala.
Pozdrav!

lavica74 kaže:

Drago mi je sto sam ovde sa vama jer mislim da mogu puno stvari da naucim a i da podelim svoje znanje i iskustva.

Jedno pitanjce: Koje su najbolje opcije za kupovinu preko interneta? Ja imam visu virtuon.

Hvala.
Pozdrav!

Preširoko ti je pitanje - imaš PayPal, ePassporte, Moneybookers, Alertpay... koji su onako ajmo reć najpopularniji procesori. Možeš direktno karticom isto.
Nekad možeš i ček slat. Ovisi...

Ali ajmo reć da je Paypal najbolji s obzirom da se najviše koristi - no s druge strane PayPal ima mnoge mane, google-aj pa ćeš vidjet.

Visa Virtuon ti svugde prolazi, imam ja istu. Sto se tice PayPal-a, to nije opcija za nas iz Srbije. Pozz

Sorry, nisam gledao odakle si... evo kaznit ću sam sebe :smack

lavica74 kaže:

Ma Visom možeš plačati svugdje ;)
Kad smo več kod plačanja karticom moram reči nešto za mlade ljude oko nas koji se još uvijek boje platiti običnom Maestro karticom u dučanu. Nisam mogao vjerovati kad sam slučajno saznao da to još postoji :hysterical tj. kad dobe plaču odu u banku i podignu svu lovu i sve plačaju kešom (kao i moj deda kad dobije penziju). Ko zna koliko takvih ima kod nas a mi pričamo o internet marketingu i zaradi preko CB-a, Amazon-a i dr. Možda za kojih 100 god. a do tada možemo računati samo na amere i dio europe :drinking

rovad kaže:
Sorry, nisam gledao odakle si... evo kaznit ću sam sebe :smack

:mad :mad :mad :mad :drinking

lavica74 kaže:

Hvala.
Pozdrav!

Najbolja opcija je ona na kojoj imash love lavice :)

Ma, ovo ovdje je sve zatucano.

I da, znam o čem pričaš, moj stari i dandanas diže plaću u ebenom kešu... hopeless:sigh

rovad kaže:
Ma, ovo ovdje je sve zatucano.

I da, znam o čem pričaš, moj stari i dandanas diže plaću u ebenom kešu... hopeless:sigh

Mislim ono ljudi nemojte generalizirati. Ja bas mnogo placam karticom, ali znaci nista nema do onog osjecaja kad gomila kesa zasuska u rukama, a novcanik nabrekne da ga ne mozes zatvoriti. Jos ako su nove novcanice milina. Jebo plastiku :D.

Hvala puno na odgovorima! :waving

Tako sam i mislila.

U Hrvatskoj postoji pay pall, srecnici, a da li neko u Srbiji ima iskustva kada njemu neko treba da uplati na racun, kao proviziju iz inostranstva? Meni su savetovali da otvorim raun na Many bookers-u.

Ps. jos uvek sam nevesta u dopisivanju na ovom forumu pa tako ako nesto i upisem pogresno, unapred sorry! :(

Pozdrav svima!

Pozdrav svima!
Novi sam ovdje i nije mi jasna jedna stvar kod paypala pa bih vas molio da mi odgovorite.

http://www.paypal-registracija.co.cc/ na ovoj stranici piše: "Vaša kreditna kartica može koristiti za primanje i plaćanje na vaš paypal račun."

na drugim stranicama a i na ovom forumu sam čitao da se novac ne može podizati sa paypala u Hrvatskoj.

Zanima me dali ja mogu novce sa npr. Hotfile-a ili neke druge stranice prebaciti na paypal i onda sa tim novcem kupiti nešto na ebayu? dakle ne bih htio podignuti cash nego bi novac trošio na ebayu? dali je to moguće?

Unaprijed havala!

pacov kaže:
Zanima me dali ja mogu novce sa npr. Hotfile-a ili neke druge stranice prebaciti na paypal i onda sa tim novcem kupiti nešto na ebayu? dakle ne bih htio podignuti cash nego bi novac trošio na ebayu? dali je to moguće?

Unaprijed havala!

ne, ne može ti nitko poslat novce na paypal, kad upišu tvoj email i hoće poslat ti dobiju poruku da si iz zemlje koja ne može primati pare na paypal.
što je stvarno zajebano, većina ljudi, posebno iz USA, plaćaju isključivo preko paypala. neki hoće poslat ček il nešto, al većina ak nećeš preko paypala odustanu od posla.

Davor85 kaže:
pacov kaže:

Unaprijed havala!

ne, ne može ti nitko poslat novce na paypal, kad upišu tvoj email i hoće poslat ti dobiju poruku da si iz zemlje koja ne može primati pare na paypal.
što je stvarno zajebano, većina ljudi, posebno iz USA, plaćaju isključivo preko paypala. neki hoće poslat ček il nešto, al većina ak nećeš preko paypala odustanu od posla.

A mogu li ja uplatiti pare s kartice na paypal i platiti nekom drugom na paypal. Imam jednog koji iskljucivo prima novac na paypal,a bavi se prodajom softwera koji je meni jako znacajan pa neznam da li ja uopste mogu i kupiti taj softwer jer je on iz zemlje u kojoj je paypal odobren.

Imenik kaže:
Davor85 kaže:
pacov kaže:

Unaprijed havala!

A mogu li ja uplatiti pare s kartice na paypal i platiti nekom drugom na paypal. Imam jednog koji iskljucivo prima novac na paypal,a bavi se prodajom softwera koji je meni jako znacajan pa neznam da li ja uopste mogu i kupiti taj softwer jer je on iz zemlje u kojoj je paypal odobren.

spojiš svoju karticu s paypal računom i plaćaš tako. propilično je jednostavno.

Back
Na vrh