• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pitanje za Mass Planner - Automatski poster za sve socijalne aplikacije

Stole64

Novi član
Tu od
14 Svi 2015
Postovani,

Pred se izvinjavam se zbog moj pravopis jer ja sam Makedonac. I imam jedno pitanje za vas. Dal neko zna ili ima iskustvo sa Mass Planner ? Citao sam tehnicki opis i je predobar da bi bio istinski. Ono automatsko postiranje po grupe,i sve automatske opcije..

Dali zna neko dali je realen i zna neko ko je koristio ??

Hvala vam na vasi iskreni odgovori

Mass planner je nesto najbolje sto mozes kupiti trenutno. Kao deset botova u jednom. Sve radi kao sto pise, podrska je fantasticna, meni su cak poklonili jedan modul jer sam se zalio da ovaj drugi ne radi. Popravili su ga u roku od 24 sata a meni je taj poklonjeni ostao.
U svakom slucaju tih deset dolara sto ces dati za prvi mesec mozes da vratis u roku od 30 dana ako ti se ne svidi. Bez pitanja i bez prenemaganja, vracaju pare.

Ako se ne varam to je nešto kao ovaj http://postcron.com/ koji ja koristim a podržava više profila odnosno stranica nego taj a za manje para. Ja nebi mogao zamisliti ovo što radim bez tog programa jer mi štedi nevjerovatno mnogo vremena, recimo bez njega bi imao svaki dan barem 4-5 sati šta objavljivati na FB stranice a ovako podesim za nekoliko dana unaprijed...

Tako nesto samo sto ovaj jos i radi follow, unfollow, group post, page post, cak i auto reply na postove po stranicama kad se pojavi neka kljucna rec.
To je za fbuk, a za instagram, twitter, pinterest linkedin radi ono sto je za njih karakteristicno, autopin, repin, like, follow itd.
Osnovna verzija je za po 2 acc od svakog drustvene mreze, a mozes dokupiti jos po 8, 15 ili unlimited za neki one time fee.

U svakom slučaju takvi programi dosta olakšavaju posao kada imate više fejsbuk stranica ili drugih društvenih mreža. E sad ko se na šta navikne, recimo meni je ovaj Postcron baš jednostavan jer sam se navikao na njega. Probao sam jednom prije i onaj Hootsuit ili tako nešto, ne mogu se sjetiti naziva.

Ja na Postcron koristim ovaj Business paket, 30 stranica podržava i do 6 profila koji nakon dodavanja imaju sve opcije kao što imam i ja.

OSv627E.png

Pored stranica tu su i fejsbuk grupe i profili koji se mogu dodavati, kao i twitter, linkedin, google+, pinterest ali nisam probao ništa osim FB stranica.

a7HOubA.png

Dodavanje saradnika

LH2N941.png

Podešavanje vremena objava za svaki dan a može se i ručno kao što ja radim, zatim watermarks i skraćenih linkova sa Bit.ly

VTAv9wu.png

I pregled podešenih linkova kao i već objavljenih. Zakazane objave se mogu uređivati.

U64SprG.png

Ove sve opcije imaju više-manje na svim ovakvim programima, sve ovisi kako se ko na koji navikne.

Meni se sviđa to što mogu podesiti da objavljuje linkove unapred i da ne razmišljam o tome, npr ljetos kad smo išli na odmor podesio sam linkove od 31.07 do 20.08 za svojih 18 stranica tako da kada smo bili na moru nisam morao raditi ništa osim pogledati tu i tamo statistiku posjete i zarade :drinking

Svi kazu da je dobar,ali prema onome sto ja vidim malo mi je cijena previsoka,jer stvarno ima dobrih alata za manje pare.

Coco-T kaže:
Svi kazu da je dobar,ali prema onome sto ja vidim malo mi je cijena previsoka,jer stvarno ima dobrih alata za manje pare.

Cijena nije nimalo previsoka,10 dolara za 30 dana? Pa čovječe to je 0,3 dolara po danu ako ti je to pre skupo onda stvarno ne znam sto da radis..

Coco-T kaže:

Ma meni je Mass Planner ekstra. Pogotovo zadnjih dana kako su ubacili jos i tumblr. Odlicna stvar za upravljanje profilima i odrzavanje laznih profila ako imate potrebu za njima.

Ima masu nekvih stvari. Probo sam ja i FollowLiker i Facedominator ali nisu ovome ni do koljena.

Skoro nekad su ubacili i Mass Planner Instagram Edition, mislim da je oko 15 dolara, a dobijes kamaru nekih stvari dzabe, ne samo za instagram vec i za facebook, twitter itd.

EDIT: izgleda da je ipak malo skuplji. 17 dolara al mozes dodat racuna koliko zelis za svaku socijalnu mrezu.

Ako niste, obavezno isprobajte, može se koristiti 5 dana besplatno.

Da li preko Mass plannera moze da se nasteluje postanje po grupama? Mislim na grupe koje ne administriram ja neko sam samo clan?
Smori me vise promocija klipova u 150 grupa...

djetlic kaže:
To nije promocija nego spam.

Ne bib se slozio sa tobom. Spam bi bio ukoliko bi spamovao npr u grupu za automobile ribolovacki klip. Ja radim ribolovacke klipove preko zabavnih do edukativnih. I do sada u svih 150 grupa nihde nisam naisao na negodovanje mojij objava.

Jeronimo034 kaže:
Da li preko Mass plannera moze da se nasteluje postanje po grupama? Mislim na grupe koje ne administriram ja neko sam samo clan?
Smori me vise promocija klipova u 150 grupa...

Može i to vrlo lako i efikasno, ali moraš paziti da ne pretjeraš i ja to radim sa više fb računa, pa postavljam oko 20 po grupi postova sa jednog racuna
Imaš Mass Planner trial verziju pa probaj.

Hvala drug, kad budem odradio novi klip probacu. Pa ako ide kako treba da se to pazari :)
Inace mozes komotno da postas do 50 grupa dnevno. Provereno sa moje strane :)

Uzeo sam mass planer, i prvi utisci su da je ovo fantazija! Mnogo jaka stvar, i mnogo olaksava posao. Ukoliko imate nesto sto treba da se pogura preko fejsa, prava stvar! Isplati se svaki ulozeni dolar. Podrska vrhunsa, odgovaraju u roku od pola sata. Profesinalnost samo tako. Svaka preporuka. Ako nekom treba pomoc tu sam!:drinking

Back
Na vrh