• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pitanje za ljude iz Hrvatske sa foruma

Underrated

Novi član
Tu od
21 Lip 2013
Pozdrav, imam jedno vazno pitanje za ljude iz Hrvatske koji zaraduju lovu preko Interneta.

Naime, ja vec zaradujem preko neta kojih 12-14 mjeseci, i vecinom mi je zarada oko 500-600 dolara mjesecno etc..., te uredno dobivam sa Paypala na devizni bez ikakvih smetnjih na Erste karticu.

Medutim, prosli mjesec sam zaradio vise novaca (vise od 10.000kn), te sada na racunu od Paypala imam 2.250 dolara sto je oko 12.500 ili sl. kuna. Uglavnom, zanima me da li se moram bojati slucajnog poreza ako sada withdrawam posto znam da sam citao na Erste-u prije 6-8 mjeseci da ce se MISLIM trebati potpisivati sve transakcije vece od 5.000 kuna u banku...

Pa zanima me da li sam siguran ako withdrawam na racunu svih 12.500 odjednom da ne placam nekakav porez, te da li cu samo trebati potpisati papir u Erste-u... Zahvaljujem se na odgovoru unaprijed, te molim nekoga da ako zna da odgovori. Hvala!

Back
Na vrh