• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pisanje clanaka

sexton

Član
Tu od
13 Ožu 2012
Procitao sam jedan koristan thread ovde na forumu u vezi pisanja clanaka.Posto hvala bogu engleski bolje pisem nego srpski ,sto se da videti :) ,resio sam da se oprobam.Poslao sam svoj article na greatcontent i sada cekam njihov odgovor.Takodje sam se regao na Fiverr i ubacio svoj oglas.

E sad sta je moje pitanje.Zanima me da li vi imate jos neki website za preporuku ,da je proveren i koriscen.Posto sam takodje procitao ovde na forumu da su se neki regali na greatcontent i nisu imali ni jednu ponudu da izaberu da napisu.

Takodje da ne bih otvarao novi thread ,hteo bih da znam da li znate neki website,odnosno nacin da zaradim do 10$ dnevno sa koriscenjem neke metode koja ne zahteva web dizajn znanje,posto sam tek usao u tu igru.
Ovaj info mi treba, da bih mogao da odrzavam svoj domain i hosting koji cu da uzmem.
hvala svima na citanju Thread-a :drinking:drinking:drinking

Pisi clanke za druge tako sto ponudis svoje usluge na forumu, ili na freelance sajtovima tipa odesk.com, freelancer.com i slicnih.

Ja sam se učlanio na HubPages prije godinu dana, napisao 15 tekstova, više u reklamne svrhe, i ovo su rezultati:

1. Taman kad je zarada prerastala u džeparac, tipa $10 na mjesec, Google je poremetio algoritam na štetu mojih tekstova, koji su pali na 0 veiws gotovo mjesec dana. Neki dan se vratilo sve na staro i centi ponovo kaplju.

2. Hubpages treba koristiti za backlinks, da podržite glavni sajt. Ne treba previše napora ulagati u sadržaj koji šaljete na tuđu domenu jer nikada ne znate tko će promijeniti pravila igre. Za backlinks su HubPages dobra varijanta. Pravo dobra. Kako tekstovi duže leže, povećava im se vrijednost u Google-ovim očima. Ja sam za neke riječi došao na prvu stranicu rezultata, što sa svojim stranicama nisam uspio.

Back
Na vrh