• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pfplace - nova društvena mreža

skomre1

Član
Tu od
9 Sij 2010
Kod:
http://www.pfplace.com

Pfplace je nova društvena mreža na internetu. Vidim da nitko jos nista ne spominje, pa evo, jedan copy-paste sa neta:

PF Place je socijalna mreza koja stvara prilike za dijalog medju milijunima ljudi sirom svijeta. Nudi programe koji im omogucavaju da dijele interese i hobije, kao npr.: socijalnu mrezu, online novine, poslovni centar, besplatnu e-mail adresu, chat izmedju korisnika sa simultanim prevodjenjem i s VoIP tehnologijom (besplatno telefoniranje), investiranje na forex trziste, i mnoge druge servise koji ce se postepeno integrirati na platformu i...ZARADU ! Moci cete steci nove prijatelje, stvoriti poslovne kontakte, dijeliti poslovne ponude, hobije, fotografije, video, biti ce natjecanja, nagrada,...i uz zabavu cete zaraditi!! Medjutim, to sto PF Place cini zaista revolucionarnim je da je to Social Network (socijalna mreza) koji placa svojim korisnicima za ono sto se kod drugih ne placa, a to je poziv svojim prijateljima u uclanjenje. Zbog toga se i osmislio marketinski plan koji omogucava vrlo interesantne zarade, a posebno za svoje najaktivnije korisnike. Tvrtku PF Place osnovali su banka Pafific Mutual, svicarska brokerska kuca Forexone, te neke pooler kompanije koje ulazu na razna trzista poput forex-a, plem. metala, itd., dakle u dobrim je rukama :) Maloljetnici: moguca je registracija sa 14 godina. U dobi od 14 do 18 godina ne isplacujemo proviziju, ali ako kod njih postoji profit moguce ga je zamijeniti za druge usluge ili proizvode koji se oglasavaju na PF Place-u.

Ja sam se tek danas registrirao, mozete se registrirati preko linka u potpisu ako zelite ili na link sa pocetka posta

evo budem se sad registrirao,jeli imas koristi ak se ja regam preko tvog linka.i ako uhvatis vremena,napisi ukratko svoje dojmove i mogucnosti.

Ja sam u pfplace-u vec 4 mjeseca i mogu reci da je sasvim ok! cak sam i zaradio nesto preko ovih blagdana iako se i nisam bas do sada nesto extra trudio! cini se ok, i preporucio bi svakome da se registrira, preko mene ili preko bilo koga, jer je potpuno besplatno a moze se dobro zaraditi!

Back
Na vrh