• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PeoplePerHour - PPH

Evil Worker

Član
Tu od
17 Sij 2013
Dali je netko registriran na peopleperhour, ja sam tamo več skoro godinu dana i napokon sam ubo prvi posao i sve odradio. Ne kužim previše njihov način isplate. Posao mi je već plaćen, no ja do svojih novaca još ne mogu doći. Dali netko ima iskustva sa njima???

Radim na PeoplePerHour, trenutno sam stopirao oglase tamo jel ne mogu da stignm da radim. Inace sto se tvog problema tice, moras da verifikujes karticu kreditnu karticu. Nakon uspesne verifikacije mozes da dodas paypal. I onda mozes da biras da li zelis novac na paypal ili bankovni racun. Ja sam uvek podizao preko paypala. Znaci uslov je da imas paypal koji moze da prima novac.

ides na: Payments -> Payment Settings i tu podesis sve.

Taman dok sam pisao post ovdje, novci su mi stavljeni na raspolaganje. Imam PayPal i povukao sam transakciju na njega.

Kartica mi još nije verificirana i ne kužim što napraviti da bude verificirana.

Nedavno sam se registrirao i objavio par "gigova", i jučer sam dobio prvi "order".
Imaju malo čudan način isplate/plaćanja ali stranica mi se čini ok.

Ako netko ima account neka se javi privatnom porukom da si boostamo endorsement :)

Jos jednom molim sve koji imaju people per hour racun neka mi se jave u inbox :nerd

@pavlek, inbox ti je pun

I ja sam napravio nalog na PPH jer mi je prodaja opala na Fiverru od kako su uveli dodatnih 0.5 po transakciji. Skeptican sam o kolicini traffica i kupaca koji ima PPH...

Pozdrav svima. I ja sam otvorio account na PPH, ali sam u procesu aktivacije došao do onog "Select Your Skills" i ispod toga "Submit documents that demonstrate you have these skills (eg. CV, certifications, completed courses)". Mislim, imam CV na hrvatskom, diplomu isto (koja doduše nama veze s onim šta bih na PPH radio :)) ...
Šta da im to stavim? Jel oni to uopće gledaju ili je to tek tako da se upotpuni forma, jer oni, kao, ne primaju baš svakoga nego su elitno društvo, za razliku od ostalih freelance siteova gdje se može registrirati svaka šuša :)?
Zanima me šta ste im, vi koji ste počeli tamo raditi, stavili?
Hvala

Ja sam naveo web design i content writing. A poslao sam 2 flajera koje sam dizajnirao pre 5-6 godina i primer jednog napisanog clanka. Odbili su 2 puta za redom zato sto nisam poslao portoflio (iako pise da je portfolio optional), pa sam im pisao na mejl, nakon cega mi je aplikacija prihvacena.

Hvala na infu. Dakle ipak oni to gledaju. Ništa, poslat ću im par radova i portfolio i nadati se da će me primiti...
Bar im ne moram slati diplomu na verifikaciju :)

shaneymac kaže:
Hvala na infu. Dakle ipak oni to gledaju. Ništa, poslat ću im par radova i portfolio i nadati se da će me primiti...
Bar im ne moram slati diplomu na verifikaciju :)

pretpostavljam da si dosada uspeo sa PPH..... nije ti neophodna diploma i sl..... dva puta sam otvarala profil i prosto sam uploadovala fotografiju na mesto dokaza ( s tim sto se ja bavim foto retusiranjem i dizajnom, te je to bila "radna" fotka)... nije bilo nikakvih problema.
pozz

Back
Na vrh