• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pecalica - Hrvatski Lockerz

Mr.Dado

Član
Tu od
4 Ruj 2009
Odmah na početku isprike ako već postoji ova tema ili ako sam ju otvorio u krivom podforumu. Koristio sam search ali nisam našao da ovako već nešto postoji.

Kako radi Pecalica?

Pecalica je potpuno novi koncept marketinga – pozitivan, neagresivan marketing, prvi takav sustav u Hrvatskoj!

Registracija u sustav Pecalice je potpuno besplatan. Pecalica omogućava da korisnici pregledavanjem reklama naših klijenata sakupljaju bodove koji im omogućavaju kupnju atraktivnih proizvoda za 1 kn i ni lipu više.

Bodove sakupljate registracijom (20 bodova), unosom dodatnih osobnih podataka (30 bodova), dnevnom prijavom (2 boda), pozivanjem prijatelja (10 bodova) i pregledavanjem reklama u obliku slika, videa ili popunjavanjem anketa naših klijenata. Ovisno o obliku reklame sakupljate određen broj bodova. Svakom registriranom korisniku koji pozove minimalno 25 prijatelja (od kojih minimalno 20 unese dodatne podatke), a oni se registriraju preko njegove osobne pozivne poveznice (poveznica se nalazi pod izbornikom Pozovi prijatelje), Pecalica poklanja MRAK majicu .

Kada sakupite dovoljno bodova za proizvod koji Vas zanima, pričekate da za njega bude otvoreno pecanje. Prijavljujete se jednostavnim klikom na sliku proizvoda.

Prijava za pojedini proizvode će Vas „koštati“ 10% njegove bodovne vrijednosti. Za svaki će proizvod prijave biti otvorene 24 sata. Nakon toga ćemo svim prijavljenim korisnicima poslati obavijest kada počinje njegovo „pecanje“. „Pecanje“ je otvoreno 10 minuta.

Proizvod će na kraju upecati onaj koji prvi klikne na gumb upecaj, koji će se pojaviti u nasumičnom trenutku unutar najavljenih 10 minuta, i prepiše jedinstveni kod koji će se pojaviti odmah nakon toga.

Pobjedniku slijedi kupnja proizvoda za 1 kunu!

Nakon uplate 1 kune, u roku 7 dana od dana pecanja, Pecalica će na Vašu kućnu adresu, o našem trošku, poslati upecani proizvod.

-Trenutno se pod "Mrak stvari" nalazi LCD televizor, Ice-Watch, HTC, Canon fotoaparat itd.
-Dokazi na webu i njihovoj FB stranici;
Kod:
www.fb.me/pecalica.hr
-Dnevne nagradne igre u kojima se dijele majice na njihovoj FB

Registrirati se možete klikom na sljedeći link:

Kod:
http://pecalica.hr/

Hvala
Pozdrav svima i sretno pecanje ;)

Refferal/Affiliate linkovi su zabranjeni u postovima. Ako hoces ref. link moras stavit u potpis. Editirat cu post i ovaj put nek ostane na upozorenju ali ubuduce procitaj pravila foruma i pridrzavaj ih se.

hm ja sam pregledao sve oglase i dobio malo preko 500 poena,jel ima jos oglasa kasnije ili?
a i gde treba prepisati taj kod sto se dobije?

arhandjel kaže:
hm ja sam pregledao sve oglase i dobio malo preko 500 poena,jel ima jos oglasa kasnije ili?
a i gde treba prepisati taj kod sto se dobije?

kada se otvori epcanje moraš se prijaviti i onda ti uzmu 10% bodova od te nagrade i onda čekaš pecanje koje npr. počinje u 20:00 i onda ti pecanje traje 10min i u tih 10min u nekom vremenu ti se pojavi kod kojeg prvi moraš prepisati, i ako budeš najbrži tvoja je nagrada.. ;)

i naravno kao sto sam ocekivao reklame su prestale i vec 24 casa nema nove reklame.a stigao sam tek do 600 bodova.

arhandjel kaže:
i naravno kao sto sam ocekivao reklame su prestale i vec 24 casa nema nove reklame.a stigao sam tek do 600 bodova.
Moraš čekati nekada i po 2-3 dana da bi došle 2-3 nove reklame na kojima možeš skupiti 10-20 bodova...

jok,moze neko i iz kine da "peca" ali placas takse kada prelazi predmet u drugu drzavu.

Ta pecalica je u banani sad bi trebalo bit kao pecanje a ja stranicu ne mogu otvorit

na sajtu govore da trpe hakerske napade,neki su izgubili bodove tj tih 10% od bodovne vrednosti proizvoda,ali su im rekli da im nece ponovo uzeti tih 10% kada budu ponovo pecali.

tako je, piše na njihovoj fejs stranici da stalnu dobivaju napade na njihove servere..

prošlo pecanje sam se bio prijavio i isto je bio neki error u vezi pecanja i onda smo na kraju dobili 10% bodova natrag + još 300 bodova za ispriku kao :D

ja imam sad nekih 1300+
priča se i da je webshop u izradi..

Očajna stranica, loadira 2 godine, onda izbacuje 100315 errora.
Ma kakvi hakeri, imaju hosting od carneta -.- strašno

Back
Na vrh