• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pazite sto radite za rođendan

Borissajkas kaže:
hahahah ovo je bilo kod nas u srbiji na radio danas, voditelj se kidao od smeha :D

Bas jucer kad sam vozio sestru na prijamni cuo sam to. Ja i sestra umirali od smijeha. Prebolesno

smijesno , nama ali kako je zeni a tek njemu.... bojim se da mu vise nikada nece pasti na pamet slaviti rodj van kuce....:hysterical:hysterical:hysterical

O bemti, pokida se od smijeha.

Al žao mi žene stvarno. Joj kad je rekla ono "Davore!!!" ko da je meni rekla (ja se tako zovem isto) cijeli sam se stresa.

A on je konj jedan retardirani, sram me šta mi je imenjak, ako već vara kako može bit tako glup da pusti ljubavnici da se javlja na telefon ah.

Slusao sam to uzivo kad se desilo,negdje prosle godine u ljetu ...Davore svinjo jedna....
Bas me zanima jel ga ostavila

Back
Na vrh