• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPerImpression za SN

CroWarrior

Član
Tu od
25 Ruj 2009
Radim hrvatski social network, ne bih htio da mi ljude baš zaskoči reklama, nego bih više nešto transparentno...

Jel ima netko neku soluciju?

Zna li neko ok CPM mrezu koja placa makar 0.20$ na hiljadu prikaza sa prostora Ex-yu.

Unapred hvala.

james kaže:
Zna li neko ok CPM mrezu koja placa makar 0.20$ na hiljadu prikaza sa prostora Ex-yu.

Unapred hvala.

ja sam nasao ovaj ..
They pay up to $1.20 per 1,000 page views. That is about $6.00 per 1,000 unique visitors!
sto je extra,doduse nisam probao,sad sam se registrovao..i psie da ce da mi jave kroz 5-7 dana..inace nzm ni dal placaju u srbiji ...neko ima poznanstva sa ovim?

Predlažem ti da prvo poradiš na sajtu i promociji...a tek onda, kad skupiš dovoljno članova da kreneš s oglasima...

Back
Na vrh