• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal

bjoskic

Novi član
Tu od
9 Pro 2011
Da li postoji neki nacin da imam paypal i da mogu slati i primati novac, ali ja nemam kreditnu karticu, tako da je to vec neki problem...nadam se da ste razumjeli pitanje

bjoskic kaže:
Da li postoji neki nacin da imam paypal i da mogu slati i primati novac, ali ja nemam kreditnu karticu, tako da je to vec neki problem...nadam se da ste razumjeli pitanje

Ne postoji.
To mozes npr kod Moneybookersa i co. ali kod Paypala ne.

bjoskic kaže:
Hvala na tome, trebao bih malo srediti sajt da privucem musterije :)

A postoji dam ti ja svoj accaunt da primas pare a ja cu da dizem hahahaha :D Pa otidji izvadi napravi karticu bice ti lakse :D Raifajzen posto si iz bih uzmes kopiju cipsa i licne karte i pravac banka reci da hoces debitnu visa karticu ispunices obrazac i poslace ti pin za 7 dana a onda odes u banku i dignes karticu :D

edolegenda kaže:
bjoskic kaže:
Hvala na tome, trebao bih malo srediti sajt da privucem musterije :)

A postoji dam ti ja svoj accaunt da primas pare a ja cu da dizem hahahaha :D Pa otidji izvadi napravi karticu bice ti lakse :D Raifajzen posto si iz bih uzmes kopiju cipsa i licne karte i pravac banka reci da hoces debitnu visa karticu ispunices obrazac i poslace ti pin za 7 dana a onda odes u banku i dignes karticu :D

Za svaki slučaj da momku još kažemo da je to Visa Electron Debitna kartica. :)

Back
Na vrh