• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal ugašena kreditna kartica

Weeky

Novi član
Tu od
30 Tra 2011
Davna sam napravio acc. na paypalu i dodao kreditnu karticu. Kasnije sam htio da verifikujem ali nešto nisam razumio pa sam confirmation code mnogo puta pogrešno upisao. Uni su isključili kredit. kart. i je više nikako ne mogu da je dodam. Kada je dodam piše mi:
We have disabled your credit card on PP pleae add new card or if you want to still use this card send us some documents. Ja nisam siguran ima li to uopšte smisla. Ako nema da ne pokušavam. Molim vas odg.

Pošalji im sken osobne te kartice da vide da si to to, možeš još i neki račun na kojem se vidi adresa sa osobne i paypal profila.

A moze li meni netko objasniti,kada tek napravis paypal ,ne mozes nista isplatiti 30 dana ako se ne varam? je li vrijedi zvati ih na telefon pa popricati s njima da mi skinu limit procitao sam da je to netko uradio ali neam pojma šta trebam da im kazem.

To skinu samo ako si trgovac i imas odreden broj prodaja. Mi obicni smrtnici smo osudeni na cekanje. Mozes zamoliti onoga tko ti je poslao novac da ti potvrdi transakciju, tad nemoras cekati tih 30 dana.

Obavezno tražiti od klijenata confirm. Bolje par puta napomenuti nego čekati novac 30 dana i onda opet do 1 u narednom mjesecu pa plus par dana dok novac stigne do kartice. Dakle nekih 60-ak dana.

Umjesto toga fino klijentu napomenuti za confirm, poslati screen shot kako uraditi confirm i stvar je gotova.

Da se nadovežem na Wolfa, napomeni ih da pošalji novac kao 'payment for goods/services'. Nakon što primiš novac, odeš u 'transaction details' i potvrdiš da si poslao/procesuirao svoj predmet/uslugu. I onda im kažeš da oni odu u transaction details i tamo potvrde.

Može proći i do sat vremena prije nego što se makne iz 'pendinga', tako da sačekaj malo nakon što klijent potvrdi.

Thrix kaže:
Da se nadovežem na Wolfa, napomeni ih da pošalji novac kao 'payment for goods/services'. Nakon što primiš novac, odeš u 'transaction details' i potvrdiš da si poslao/procesuirao svoj predmet/uslugu. I onda im kažeš da oni odu u transaction details i tamo potvrde.

Može proći i do sat vremena prije nego što se makne iz 'pendinga', tako da sačekaj malo nakon što klijent potvrdi.

Zašto to?

Ovako kako sam ja radio novac prelazi u available 15 minuta nakon što klijent potvrdi.

15 čega?

Ja na ovaj način primam novac zadnjih par mjeseci i sve štima, u čemu je stvar?

Thrix kaže:
15 čega?

Ja na ovaj način primam novac zadnjih par mjeseci i sve štima, u čemu je stvar?

15 minuta. :)

Back
Na vrh