• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Paypal primanje na karticu

Bilo je odgovora na ovo pitanje. Ja sam pare najkasnije primio osmog u mjesecu, a bilo je mjeseci kad sam primio petog. Kažem vam do kraja osmog u mjesecu pare će biti na računu u banci. :)

Ovisno o banci po meni. Recimo na PBZ-u bude nekad vec i 4. a najkasnije 6. u mjesecu.

zvonebacva kaže:
još jedno banalno pitanje, al nemogu nigdje nać konkretan odgovor

znam da se automatski povlači svakog 1. u mijesecu, e sad, koliko točno treba da pare sjednu na račun? kad posebno povlačiš piše 5-7 dana da li je kod automatskog povlačenja isti slučaj ili bude brže?

hvala unaprijed

Pratim ovaj sajt vec par meseci od kako sam usao u svet freelancing-a, pa sam odlucio ovde pa potrazim odgovor na svoje pitanje u nadi da cu ga dobiti.
Naime, uzeo sam u Intesi njihovu VISA Electron karticu uz koju sam otvorio i devizni racun(koji je kako sam razumeo povezan sa Electron karticom).
E sad, ono sto me interesuje je, da li kada otvaram PayPal nalog, gde ocekujem da mi legne novac konkretno sa Fiverra treba da unesem podatke moje Electron kartice ili mog deviznog racuna ili je to isto? U cemu je razlika? Imajuci u vidu da su u pitanju dolari, sta je bolja opcija ako uopste imam vise opcija? Inace, iz Srbije sam, ako igra to uopste ikakvu ulogu.
Nov sam u ovome, pa ne znam da li je odgovor na pitanje previse logican, ali prosto ne znam, pa se nadam da ce mi neko odgovoriti.
Hvala unapred.

Trebalo bi da je bolje preko deviznog računa. Valjda manje provizije ha hu.

Back
Na vrh